Libnet.ro
UNICEF

01:05

O judecatoare din completul care urma sa il judece pe Liviu Dragnea isi lanseaza la Alba Iulia o carte despre practica judiciara unitara a iCCJ

Adevărul Adevărul,
O judecatoare din completul care urma sa il judece pe Liviu Dragnea isi lanseaza la Alba Iulia o carte despre practica judiciara unitara a iCCJ

Una dintre judecatoarele din cel de-al doilea complet care urma sa il jduece pe Liviu Dragnea, Rodica Aida Popa, isi lanseaza, marti, la Alba Iulia, o carte care abordeaza practica judiciara unitara din ultimul secol. continuă pe Adevărul

Paul Stanescu, prima reactie dupa anuntul demisiei: Nu retractez absolut nimic din ce am spus public. Liviu Dragnea nu a indraznit sa imi spuna ca vrea sa puna in discutie pozitia mea in Guvern

Vicepremierul demisionar Paul Stanescu a declarat luni seara, dupa anuntul plecarii sale din Guvern, ca a luat aceasta decizie pentru ca este un om de onoare care nu s-a legat niciodata de functii, dar ca.

Cine sunt cei cinci judecatori de la Curtea Suprema pe care ii contesta Liviu Dragnea

Completul de judecata contestat, vineri, de presedintele PSD, Liviu Dragnea, care ar trebui sa judece apelul in dosrul angajarilor fictive de la Directia pentru Protectia Copilului Teleorman este format din patru judecatoare si un judecator:Rodica Cosma, Valentin Selaru, Simona Nenita, Maria Vasile, si Alina Ioana Ilie.

Liviu Dragnea contesta si completul de cinci judecatori desemnat prin tragere la sorti

Curtea de Apel Bucuresti a ramas in pronuntare, vineri, in procesul in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, contesta modul de tragere la sorti a completurilor de cinci judecatori de la Instanta.

Liviu Dragnea contesta si noul complet de la instanta suprema, care ar judeca recursul la condamnarea cu executare

Liviu Dragnea, liderul PSD, contesta si noul complet de la instanta suprema, care ar urma sa-i judece recursul la condamnarea cu trei ani si jumatate inchisoare cu executare pe care a primit-o in dosarul angajarilor fictive din Teleorman, informeaza.

UPDATE Liviu Dragnea contesta si noul complet de la instanta suprema, care ar judeca recursul la condamnarea cu executare

Liviu Dragnea, liderul PSD, contesta si noul complet de la instanta suprema, care ar urma sa-i judece recursul la condamnarea cu trei ani si jumatate inchisoare cu executare pe care a primit-o in dosarul angajarilor fictive din Teleorman, informeaza.

Liviu Dragnea contesta si noul complet de la instanta suprema care judeca recursul n dosarul angajarilor fictive

Liviu Dragnea contesta la Curtea de Apel Bucuresti si noul complet de cinci judecatori, tras la sorti in 9 noiembrie in urma deciziei Curtii Constitutionale si care ar trebui sa judece dosarul in care liderul PSD a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare.

UPDATE Liviu Dragnea contesta si noul complet de la instanta suprema care judeca recursul n dosarul angajarilor fictive. El cere sesizarea Curtii Constitutionale

Liviu Dragnea a cerut, prin avocati, sesizarea Curtii Constitutionale in procesul prin care contesta componenta noului complet de 5 judecatori, iar Curtea de Apel Bucuresti - Sectia de contencios a ramas in pronuntare. Noul complet de 5 judecatori care trebuie sa judece dosarul in care liderul PSD a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare a fost tras la sorti in 9 noiembrie, in urma deciziei Curtii Constitutionale.

Liviu Dragnea, in razboi cu inalta Curte de Casatie si Justitie: A contestat si noul complet de judecata intocmit dupa tragerea la sorti (VIDEO)

Dupa ce s-a opus primului complet de 5 judecatori care trebuie sa pronunte sentinta finala in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman, Liviu Dragnea nu este de acord nici cu completul pe care l-a.

Victor Ponta, dupa demisia lui Paul Stanescu: Liviu Dragnea umileste si cumpara politicieni dupa bunul plac

Victor Ponta afirma ca demisia vicepremierului Paul Stanescu vine in urma presiunilor venite din partea lui Liviu Dragnea. Fostul premier sustine ca particul pe care il conduce PRO Romania este.

Ludovic Orban: Liviu Dragnea va transforma oastea PSD-ista intr-un poligon de vanatoare in care o sa-i impuste pe rand (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician ca Liviu Dragnea nu va putea fi dat jos din fruntea PSD atata vreme cat acesta va avea guvernul la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )