Libnet.ro
UNICEF

06:00

Echipa ideala a etapei a doua din faza grupelor la Cupa Mondiala

Antena3 Antena3,
Echipa ideala a etapei a doua din faza grupelor la Cupa Mondiala

Mexicanul Guillermo Ochoa , chilianul Charles Aranguiz sau uruguayanul Luis Suarez se regasesc printre cei care formeaza echipa ideala a etapei a doua din faza grupelor la Cupa Mondiala, care s-a incheiat odata cu. continuă pe Antena3

CALCULE Astazi se stabiliesc inca doua echipe din optimi la Cupa Mondiala. Mexic - Croatia, un meci de care pe care. Cum poate fi eliminata Brazilia

Astazi incepe ultima faza a grupelor Cupei Mondiala 2014. Se vor juca ultimele doua meciuri in grupele A si B. Daca in Grupa B echipele se stiu deja, in Grupa A lupta este deschisa, iar gazele din Brazilia se vor lupta pentru un loc in optimile de finala.

Regina a scapat de sarutul lui Balotelli. Anglia eliminata de la Cupa Mondiala

Anglia este a doua mare favorita care paraseste turneul final al Cupei Mondiale inca din faza grupelor, dupa ce Costa Rica a invins Italia la Recife, cu 1-0.

CM 2014. Spania, in cadere libera. Pe ce loc ar putea ajunge ibericii in clasamentul FIFA dupa Cupa Mondiala

Vestile proaste se tin lant pentru spanioli dupa eliminarea prematura de la Cupa Mondiala, inca din faza grupelor. Nationala lui Vicente del Bosque va pierde locul 1 in clasamentul FIFA si ar putea ajunge pe o pozitie deloc onorabila pentru o fosta campioana mondiala.

Cristiano Ronaldo, despre parcursul Portugaliei la CM: Poate ca suntem o echipa mediocra

Portugalia este doar o umbra a echipei care ajungea in fazele superioare de la turneele finale, lusitanii fiind aproape de o eliminare de la CM chiar din faza grupelor. Poate ca suntem o echipa mediocra, ar fi o minciuna sa spui ca avem o formatie de top, a precizat Cristiano Ronaldo, dupa 2-2 cu SUA.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )