Libnet.ro
UNICEF

16:00

O echipa de IT-isti romni a lansat o aplicatie pentru firmele care vnd pe marketplace-uri

Hotnews Hotnews,
 O echipa de IT-isti romni a lansat o aplicatie pentru firmele care vnd pe marketplace-uri

O echipa de IT-isti romani a dezvoltat o platforma ce foloseste inteligenta artificiala dedicata firmelor care vand produse fizice pe marketplace-uri precum Amazon sau eMAG, prin care vanzatorii pot sa-si urmareasca pozitia produselor pentru cuvintele pe care le cauta clientii. continuă pe Hotnews

Belarus: Guvernul introduce taxe pentru cei care vor sa protesteze

Cetatenii din Belarus vor trebui sa plateasca anumite taxe pentru a putea organiza evenimente stradale, cum ar fi protestele, demonstratiile sau concertele. Mai exact, potrivit presei locale, organizatorii unor astfel de evenimente vor trebui sa plateasca pentru serviciile de ordine publica si sa suporte cheltuielile legate de asistenta medicala si curatarea zonei dupa un eveniment public, scrie Vlasti. net. citata de Rador.

Sustinerea ONG-urilor n 2019: ntrebari si raspunsuri privind facilitatile pentru companiile care acorda sponsorizari

Entitatile care sunt in acelasi timp platitoare de impozit specific si impozit pe profit pot beneficia, incepand din acest an de credit fiscal aferent sponsorizarilor de pana la plafonul de 0,5% din cifra de afaceri si 20% din impozitul pe profit datorat. Este vorba de o noua extindere a facilitatii, dupa ce anul trecut a fost acordata si entitatilor platitoare de impozit pe veniturile microintreprinderilor. Totodata, aceasta facilitate poate fi reportata pe o perioada de 7 ani in cazul societatilor platitoare de impozit pe profit, respectiv 28 de trimestre pentru microintreprinderi.

Lovitura pentru romanii care vor sa faca un imprumut

Unele banci au scumpit creditele, dupa ce Guvernul a impuns taxa de lacomie pentru un ROBOR mai mare de 2%. Asa ca, unele institutii financiare au marit comisioanele si dobanzile la credite, iar altele au.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )