Libnet.ro
UNICEF

08:00

Lovitura pentru romanii care vor sa faca un imprumut

Antena3 Antena3,
Lovitura pentru romanii care vor sa faca un imprumut

Unele banci au scumpit creditele, dupa ce Guvernul a impuns taxa de lacomie pentru un ROBOR mai mare de 2%. Asa ca, unele institutii financiare au marit comisioanele si dobanzile la credite, iar altele au. continuă pe Antena3

Belarus: Guvernul introduce taxe pentru cei care vor sa protesteze

Cetatenii din Belarus vor trebui sa plateasca anumite taxe pentru a putea organiza evenimente stradale, cum ar fi protestele, demonstratiile sau concertele. Mai exact, potrivit presei locale, organizatorii unor astfel de evenimente vor trebui sa plateasca pentru serviciile de ordine publica si sa suporte cheltuielile legate de asistenta medicala si curatarea zonei dupa un eveniment public, scrie Vlasti. net. citata de Rador.

inca o lovitura pentru Gabriela Firea de la Liviu Dragnea

Inca o lovitura pentru Gabriela Firea de la Liviu Dragnea. Organizatia din Bucuresti a PSD se va reuni intr-o sedinta in care se va decide soarta lui Aurelian Badulescu, omul Gabrielei.

O echipa de cercetatori israelieni sustine ca a descoperit un tratament complet pentru cancer, care va fi disponibil peste un an

O echipa de cercetatori israelieni sustine ca este pe punctul de a descoperi tratamentul complet pentru cancer, care ar urma sa fie disponibil in termen de un an, scrie Fox News. Compania Accelerated Evolution Biotechnologies Ltd. AEBi) a descris tratamentul la care lucreaza ca fiind comparabil cu un antibiotic impotriva cancerului.

Sanctiuni pentru spitalele care nu raporteaza corect numarul cazurilor de gripa

Sorina Pintea anunta ca spitalele care nu raporteaza corect numarul cazurilor de infectii respiratorii vor fi sanctionate, precizand ca Directiile de Sanatate Publica si ministerul continua sa faca.

Vreme calda pentru aceasta perioada. Zonele in care vor fi 17 grade in acest weekend

Valorile termice vor continua sa creasca, astfel incat vremea va deveni calda pentru aceasta data, deosebit de calda in regiunile vestice si pe arii mai restranse in cele centrale si de sud-est. in.

Vreme calda pentru aceasta perioada: zonele n care vor fi 17 grade n acest weekend / ANM: Aerul cald va aduce si particule de praf saharian

Vremea se incalzeste semnificativ in urmatoarele zile, astfel ca in vestul si centrul tarii temperaturile vor ajunge, in weekend, la 17 grade celsius. Aerul cald din Africa va aduce si particule de praf saharian care, potrivit ANM, nu va avea efecte asupra tarii noaste.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea cea mai benefica Luna Noua in Varsator. incepe o perioada plina de oportunitati - Balantele se bucura mult!

Luna Noua in Varsator are loc pe 4 februarie 2019 si aduce numai lucruri bune pentru trei dintre semnele zodiacale. HOROSCOP GEMENI- Esti pe punctul de a te imbarca intr-o noua calatorie fascinanta.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea o saptamana incredibil de buna. Totul le merge ca pe roate

Incepe o saptamana benefica pentru trei semne zodiacale. Au noroc pe toate planurile. HOROSCOP BALANTA- Simti fiorii unui nou inceput. Te afli in mijlocul unei perioade satisfacatoare si creative si.

Din ianuarie 2019, CNSP va selecta contribuabilii care vor fi controlati de ANAF

Fiscul se transforma in anexa a Comisiei Nationale de Strategie si Prognoza CNSP) si va demara controale la societatile indicate de aceasta. In cazul in care refuza controlul la o societate, ANAF trebuie sa dea explicatii! Prevederile sunt cuprinse.

Danca (PNL): Administratia FIreaPSD este un dezastru pentru bucuresteni, care acum nu mai au nici apa pentru igiena personala

Purtatorul de cuvantal PNL, Ionel Danca, a declarat ca AdministratiaFireaPSDeste un dezastru pentru bucuresteni, in contextul scandalului izbucnit in cazul apei potabile. Danca.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )