Libnet.ro
UNICEF

00:07

Eclipsa de luna pe 7 august. Uite ce nu trebuie sa faci in aceasta perioada

B1 B1,
Eclipsa de luna pe 7 august. Uite ce nu trebuie sa faci in aceasta perioada

Pana pe data de 7 august, cand ar urma sa se produca eclipsa de luna, oamenii vor trece prin schimbari de comportament. Mai precis, este vizata perioada de dinaintea eclipsei cu o saptamana, da. continuă pe B1

Cum ne afecteaza eclipsa de luna din 7 august. Uite ce nu trebuie sa faci in aceasta perioada

Fenomene interesante ar urma sa se produca in aceasta perioada, inaintea eclipsei de luna din 7 august. Mai precis, este vizata perioada de dinaintea eclipsei cu o saptamana, dar si.

Europa, sub cod de canicula. Fenomenele meteo din aceasta perioada sunt efectul incalzirii globale. Recomandare DSU: Nu lasati copiii in masina! Cand temperatura unui copil atinge 40 de grade, organele interne incep sa cedeze. Cand vom scapa de temperatur

Valul de caldura din Romania nu este iesit din comun, temperaturile din aceasta perioada fiind similare cu cele din anii anteriori, a precizat meteorologul de serviciu Oana Catrina, pentru Romania Libera. Cu toate acestea, temperaturile extreme din ultima perioada, cu o alternanta intre canicula si frig, reprezinta un efect al incalzirii globale, potrivit sefei Centrului National de Prognoza Meteo de la ANM, Gabriela Bancila.

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, va face o vizita oficiala in Romania in luna august

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, va face o vizita in Romania in curul lunii august, informaza DC News, citand surse diplomatice franceze. Cel mai probabil, vizita oficiala va.

Program prelungit in luna august la Serviciul Public Comunitar de Evidenta a Persoanelor

Masura are in vedere faptul ca in incepand cu 1 august, odata cu venirea stranierilor in concedii, se inregistreaza o crestere substantiala a volumului de lucru.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2433 seconds )