Libnet.ro
UNICEF

16:30

eCommerce-ul romanesc, crestere de trei ori mai mare decat media europeana

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
eCommerce-ul romanesc, crestere de trei ori mai mare decat media europeana

ECommerce-ul din Europa a crescut si anul trecut double digit, cu 11% pana la 534 miliarde de euro si, desi Europa de Est acopera doar 6% din aceasta suma, evolueaza cel mai rapid. Romania, de exemplu, a inregistrat o crestere de la an la cu 37%,. continuă pe Wall-Street Ro

Cetate de trei ori mai mare dect Troia, descoperita la Arad / Cercetatorii spun despre cetate ca ar fi fost o capitala a Europei

Arheologii au descoperit la Arad o cetate care ar fi de trei ori mai mare decat Troia si se intinde pe aproape 90 hectare. Cetatea ar fi fost ridicata in urma cu aproximativ 3. 400 de ani, in epoca bronzului, relateazaAradon. ro. Cetatea ar fi avut un palat urias.

Reparatia unui autovehicul, de trei ori mai scumpa cu asigurare

Pretul mediu practicat de catre anumite service-uri auto din Romania pentru reparatia unui autovehicul, efectuata cu asigurare auto, este de aproape trei ori mai mare decat costurile reparatiei unei masini al carei proprietar nu are asigurare obligatorie, reiese din rezultatele unui studiu de specialitate prezentat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, de catre reprezentantii Uniunii Nationale a Societatilor de Asigurare din Romania UNSAR).

Statul investeste enorm in industria de aparare. Fabricile de armament au primit in primele luni din 2018 de 3,5 ori mai multi bani decat tot anul trecut

Statul a investit in acest an sume imense in industria romaneasca de armament. Concret, in primele sase luni ale anului 2018, industriei de aparare i-au fost acordate 69 de milioane de lei pentru investitii, de peste trei ori mai mult decat in tot anul 2017 si de peste patru ori mai mult decat in anul 2016, se arata intr-un raport al Ministerului Economiei.

UNSAR: Service-urile auto practica tarife de pana la trei ori mai mari pentru masini asigurate RCA decat pentru cele fara o polita

Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare din Romania UNSAR) a realizat un studiu legat de determinarea modului in care o unitate reparatoare auto executa o oferta de reparatie catre un client, pe de-o parte in situatia in care acesta are.

STUDIU Masinile asigurate, de trei ori mai scump de reparat decat cele bagate in service pe banii propietarului

Reparatiile masinilor pe asigurare RCA sunt mult mai piperate decat in cazul reparatiilor facute pe banii clientilor, potrivit unui studiu facut de asiguratori.

Cu fundul la vedere: Fiica lesbiana a celui mai mare artist (FOTO)

Fiica celui mai mare artist al tuturor timpurilor a iesit pe strada intr-o tinuta care a atras toate privirile. Paris Jackson, fiica lui Michael Jackson, isi exploreaza din plin atuurile de femeie si.

Loto: S-a cstigat cel mai mare premiu din istoria jocului Joker, de peste 4,45 milioane euro

Cel mai mare premiu din istoria jocului Joker, in valoare de peste 4,45 de milioane de euro, a fost castigat joi cu un bilet de numai 7,3 lei, informeaza Loteria Romana.

LOTO: Premiul urias castigat la Joker. Este cel mai mare din istoria jocului

Loteria Romana a anuntat, joi seara, ca s-a castigat cel mai mare premiu din istoria jocului Joker, in valoare de peste 4,5 milioane de euro, biletul castigator fiind jucat la o agentie din judetul Teleorman. Jucatorul a platit 7,3 lei si are la dispozitie 90 de zile sa revendice premiul.

COLOSAL! S-a castigat cel mai MARE PREMIU din istoria Loteriei Romane: Cine e fericitul norocos

Cel mai mare premiu din istoria jocului Joker, peste 4,45 milioane de euro a fost castigat joi seara. Fericitul norocos a jucat un bilet de doar 7,3 lei la la agentia 34-003 din Alexandria din judetul.

FOTO Clujul s-a imbracat in Untold. Cel mai mare festival din Romania aduce in capitala Transilvaniei 10.000 de straini

Untold, cel mai mare festival de muzica din Romania, se desfasoara in perioada 2-5 august si va gazdui zilnic circa 90. 000 de persoane, conform estimarilor organizatorilor. inca din prima zi, centrul orasului a fost ocupat de mii de tineri. Adevarul a vorbit in prima zi de festival cu cativa dintre untoldistii, care au venit din Suedia, Grecia, Belgia, Germania, Anglia.

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )