Libnet.ro
UNICEF

18:00

Reparatia unui autovehicul, de trei ori mai scumpa cu asigurare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Reparatia unui autovehicul, de trei ori mai scumpa cu asigurare

Pretul mediu practicat de catre anumite service-uri auto din Romania pentru reparatia unui autovehicul, efectuata cu asigurare auto, este de aproape trei ori mai mare decat costurile reparatiei unei masini al carei proprietar nu are asigurare obligatorie, reiese din rezultatele unui studiu de specialitate prezentat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, de catre reprezentantii Uniunii Nationale a Societatilor de Asigurare din Romania UNSAR). continuă pe Ziarul Bursa

Cartofii, de trei ori mai scumpi din cauza ploilor abundente. Cat a ajuns sa coste un kilogram

Ploiele abundente din ultima vreme au afectat productia de cartofi. Producatorii sustin ca tuberculii s-au stricat inainte sa fie culesi. Putinii cartofi pe care agricultorii sunt chiar si de trei ori mai.

UNSAR: Service-urile auto practica tarife de pana la trei ori mai mari pentru masini asigurate RCA decat pentru cele fara o polita

Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare din Romania UNSAR) a realizat un studiu legat de determinarea modului in care o unitate reparatoare auto executa o oferta de reparatie catre un client, pe de-o parte in situatia in care acesta are.

BCR face profit de peste doua ori mai mare in primul semestru: pe ce s-a bazat cresterea bancii?

BCR, cea mai mare banca din piata locala dupa active, a raportat un profit net semestrial de peste doua ori mai mare decat in perioada similara din 2017, in contextul unui avans de peste 50% al creditarii pe zona de retail si o crestere solida a.

STUDIU Masinile asigurate, de trei ori mai scump de reparat decat cele bagate in service pe banii propietarului

Reparatiile masinilor pe asigurare RCA sunt mult mai piperate decat in cazul reparatiilor facute pe banii clientilor, potrivit unui studiu facut de asiguratori.

VIDEO Cum arata luxosul arhipelag desprins din filmele science-fiction. Materialele de constructii folosite acolo ar putea inconjura globul de trei ori

In doar 6 ani, arabii au construit in golful ce scalda malurile Dubaiului una dintre cele mai luxoase insule artificiale din lume: Palm Jumeirah. Acesta, impreuna cu alte doua insule, fac parte dintr-un arhipelag cladit din milioane de tone de nisip si piatra.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )