Libnet.ro
UNICEF

01:05

Economia celei mai populate tari din lume inregistreaza cel mai slab avans din ultimii 23 de ani

Antena3 Antena3,
Economia celei mai populate tari din lume inregistreaza cel mai slab avans din ultimii 23 de ani

Avansul economic in cea mai populata tara din lume, China, ar putea incetini la cel mai redus nivel incepand din 1990, transmit reprezentantii companiei americane Honeywell International, citati de Bloomberg. continuă pe Antena3

Hitler dorea sa construiasca CEL MAI MARE stadion din lume.

In urma cu 75 de ani, Adolf Hitler punea la Nuremberg piatra de temelie a celui mai mare stadion din lume, Grandstand, proiect ce nu a fost finalizat dar care dezvaluie noi detalii despre personalitate megalomana a dictatorului nazist, conform publicatiei Spiegel, scrie Agerpres. In cadrul acestui proiect, inginerii germani au ridicat o macheta la scara 1:1 a stadionului, in zona deluroasa a Bavariei, la 40 de kilometri de Nuremberg, doar pentru a testa acustica viitorului stadion. La 9 .

Locul in care claustrofobii nu vor calca niciodata. Cum arata cea mai ingusta casa din lume

Cea mai ingusta casa din lume are cel mult 1. 5 metri latime si a fost ridicata in Polonia. Constructia face parte dintr-un proiect artistic al unui autor israelian, dedicat memoriei rudelor sale, care au murit.

Credit Suisse: Romania a inregistrat cea mai abrupta scadere din lume a averii populatiei

Averea populatiei a scazut cu 36% in Romania in perioada iulie 2011 - iunie 2012, cel mai abrupt declin din lume ca procent, unul dintre motive fiind problemele economice generate de criza din zona euro, potrivit unui raport realizat de Credit Suisse.

Raport Credit Suisse: Averile romanilor au avut cea mai abrupta scadere din lume, in ultimul an

Averea populatiei a scazut cu 36% in tara noastra, in perioada iulie 2011 - iunie 2012, cel mai abrupt declin din lume ca procent, unul dintre motive fiind problemele economice generate de criza din zona euro, potrivit unui raport realizat de Credit Suisse, informeaza sursele de presa.

Raport Credit Suisse. Averile romanilor au avut cea mai abrupta scadere din lume, in ultimul an

Averea populatiei a scazut cu 36% in Romania in perioada iulie 2011 - iunie 2012, cel mai abrupt declin din lume ca procent, unul dintre motive fiind problemele economice generate de criza din zona euro, potrivit unui raport realizat de Credit Suisse. Descarca si citeste din atasament Raportul Global Wealth.

Aceasta decizie va revolutiona cea mai populara bautura din lume. Este o schimbare radicala

Este cea mai populara bautura racoritoare din lume, dar si una din cele mai controversate. Diferite experimente menite sa avertizeze populatia privind efectele daunatoare asupra sanatatii au strans milioane.

Rezultatul dat de Interpol, care arunca Romania in coltul rusinii. Romanii, printre cei mai cautati infractori din lume

Infractorii romani sunt printre cei mai cautati din lume! Conform unor date oficiale furnizate de Interpol, 12% dintre cei mai periculosi infractori cautati international sunt cetateni romani. Mai.

Armin Van Buuren a fost desemnat cel mai bun DJ din lume

Olandezul Armin van Buuren a fost ales cel mai bun DJ din lume, potrivit editorilor de la revista muzicala DJ Mag, dupa ce i-a depasit in popularitate pe competitorii sai, informeaza Contact Music. in.

Daca nu s-ar intampla asta in fiecare zi, economia celui mai puternic stat din UE ar intra in FALIMENT

A evitat recesiunea si locuitorii din aceasta tara nu au fost nevoiti sa stranga cureaua la cheltuieli. Salariile angajatilor nu au fost reduse si nici nu a crescut TVA-ul. Printre motivele care tin motorul.

De ce boala sufera cei mai prietenosi copii din lume?

Sa ai un copil sociabil si prietenos este visul oricarui parinte. Din pacate, insa exista o boala pe care unii copii o au, iar cei care se confrunta cu asa ceva si-ar fi dorit, totusi, ca micutii lor sa nu fie chiar.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2658 seconds )