Libnet.ro
UNICEF

01:05

Hitler dorea sa construiasca CEL MAI MARE stadion din lume.

România Liberă România Liberă,
Hitler dorea sa construiasca CEL MAI MARE stadion din lume.

In urma cu 75 de ani, Adolf Hitler punea la Nuremberg piatra de temelie a celui mai mare stadion din lume, Grandstand, proiect ce nu a fost finalizat dar care dezvaluie noi detalii despre personalitate megalomana a dictatorului nazist, conform publicatiei Spiegel, scrie Agerpres. In cadrul acestui proiect, inginerii germani au ridicat o macheta la scara 1:1 a stadionului, in zona deluroasa a Bavariei, la 40 de kilometri de Nuremberg, doar pentru a testa acustica viitorului stadion. La 9 . continuă pe România Liberă

Sase medici rezidenti vor lucra la cel mai mare spital din Israel

Sase medici rezidenti din Romania vor lucra timp de trei ani la centrul universitar al Sheba Hospital din Israel.

Caru' cu Vedete: Adevaratele motive pentru care Cristi Minculescu a parasit formatia Iris; Coco Austin, asa cum n-ai mai vazut-o! Cum arata la 14 ani fundul cel mai mare de la Hollywood; Oana Zavoranu si-a pierdut virginitatea dupa majorat

Loredana a suferit din cauza sanilor in adolescenta: Aveam cel mai mare gabarit din clasa. Cunoscuta drept una dintre cele mai dezinvolte. Agentii Scully si Mulder s-au casatorit. Soc! La doar 2 luni de cand s-a descoperit ca Gillian Anderson, agentul Scully din Dosarele X, si David.

Economia Chinei ar putea inregistra cel mai slab avans din ultimii 23 de ani

Avansul economic al Chinei, ar putea incetini la cel mai redus nivel incepand din 1990, transmit reprezentantii companiei americane Honeywell International, citati de Bloomberg, relateaza sursele de presa.

Armin Van Buuren a fost desemnat cel mai bun DJ din lume

Olandezul Armin van Buuren a fost ales cel mai bun DJ din lume, potrivit editorilor de la revista muzicala DJ Mag, dupa ce i-a depasit in popularitate pe competitorii sai, informeaza Contact Music. in.

Caru' cu vedete: Mare sau mic? Cea mai mare controversa din jurul lui Gerard Butler, iubitul Madalinei Ghenea; Scene de infarct cu Florin Piersic! A iesit de la solar pe jumatate dezbracat si cu chilotii in mana; Sanii Roxanei Vancea au iesit din sutien

Cum arata Minodora dupa ce a slabit 22 de kg. Minodora a s-a ambitionat la finalul anului trecut si a decis sa scape de greutatea in exces. Artista a reusit sa slabeasca nu mai putin de 22 de kilograme in acest timp, cu un regim special. Dieta stricta, sala si masaj. Asa se traduce programul Minodorei de cand s-a pus pe slabit. Cantareata a reutit sa dea jos cel putin 22 de kilograme si pare sa se mentina supla. Cel putin asta demonstraza o fotografie recenta a ei, in care este de nerecunoscut, scrie Libertatea. ro.

Cum a reusit omul sa provoace cel mai mare rau Pamantului. Nu le vom mai putea tine sub control

Anul trecut 9 oameni au murit si alti 100 au fost grav raniti in urma cutremurului care a zguduit orasul istoric Lorca din Spania. Potrivit datelor obtinute de specialisti, seismul s-a produs din cauza.

Economia celei mai populate tari din lume inregistreaza cel mai slab avans din ultimii 23 de ani

Avansul economic in cea mai populata tara din lume, China, ar putea incetini la cel mai redus nivel incepand din 1990, transmit reprezentantii companiei americane Honeywell International, citati de Bloomberg.

Dogtown a deschis portile pentru public. Mai multi caini din adapost si-au gasit stapani

Cel mai mare adapost pentru cainii fara stapan si-a deschis azi portile pentru toti curiosii. Oamenii au putut sa vada cum sunt ingrijiti fostii maidanezi, i-au plimbat si s-au jucat cu cei mai.

Borcea: Cel mai slab Rapid din ultimii 15 ani

Fostul presedinte al lui Dinamo, Cristi Borcea, a afirmat ca a ramas uimit de cat de slaba a fost Rapid in derbiul de luni seara.

Forbes: Apple este cel mai puternic brand din lume

Intr-un top al revistei Forbes pe anul 2012, Apple se afla in fruntea clasamentului. Succesul de care se bucura iPad si iPhone a propulsat compania in fruntea clasamentului. Apple ramane lider preferata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )