Libnet.ro
UNICEF

21:15

Economia Chinei a inregistrat cel mai slab ritm de expansiune din ultimii 25 de ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Economia Chinei a inregistrat cel mai slab ritm de expansiune din ultimii 25 de ani

Economia Chinei a crescut cu 6,9% in 2015, cel mai slab ritm de expansiune din ultimii 25 de ani, potrivit unui studiu publicat de Coface. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Voiculescu, la 33 de ani: Ma consider cel mai bogat om din lume

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, are 33 de ani si se considera cel mai bogat om din lume. Declaratia a fost facuta chiar de seful de la Sanatate, sambata, la Antena 3. Ma consider cel.

A murit cel mai bogat patron de hotel din Cluj

Ioan Ghiran, supranumit de presa locala drept cel mai bogat patron de hoteluri din Cluj, s-a stins din viata, dupa ce a suferit un infarct. in 2015, el a fost internat de urgenta la Institutul Inimii din.

Cand e cel mai bine sa mananci bananele?

Te-ai intrebat vreodata cand este cel mai bine sa mananci o banana? Care este momentul in care poti beneficia din plin de toti nutrientii dintr-o banana? Ai observat, probabil, ca o banana foarte coapta este si.

LOTO, LOTO 6/49. Numerele care ies cel mai des la Loto

'13' a fost, ani la rand, numarul extras cu cea mai mare frecventa la categoria I a jocului LOTO 6/49. Statistica s-a modificat de curand, astfel ca numarul cel mai norocos.

Din 3 in 3 ani, mortii sunt dezgropati si imbracati in haine noi: Cel mai ciudat ritual de comemorare a celor trecuti in nefiinta (FOTO)

Din 3 in 3 ani, mortii sunt dezgropati si imbracati in haine noi: Cel mai ciudat ritual de comemorare a celor trecuti in nefiinta Cel mai ciudat ritual de comemorare a celor trecuti in.

Xiaomi Mi5 overclocked poate fi cumparat si ar putea fi cel mai rapid Android

O noua versiune de Xiaomi Mi5 overclocked, ce a inceput sa circule pe internet, ar putea fi cel mai rapid smartphone cu Android. Xiaomi Mi5 era oricum un smartphone foarte atragator, cu specificatii high end, dar un comerciant din China a inceput sa comercializeze o versiune mult mai performanta a aparatului. Desi la prima vedere [].

Greta Friedman, femeia care a oferit cel mai faimos sarut din istorie, a murit, la varsta de 92 de ani (FOTO, VIDEO)

A murit femeia care a oferit cel mai faimos sarut din istorie! Greta Friedman, care a fost sarutata de un marinar in Times Square, New York, a decedat la resedinta sa din Virginia, la varsta de 92 de.

Facebook a decis sa permita distribuirea celebrei poze a fetitei cu napalm, dupa conflictul cu cel mai mare ziar din Norvegia, provocat de stergerea imaginei de pe reteaua de socializare

Facebook a decis sa permita distribuirea pe reteaua de socializare a imaginii fetitei cu napalm, devenita simbolul razboiului din Vietnam. Asta dupa ce cel mai mare ziar din Norvegia a intrat in.

Facebook a decis sa permita distribuirea celebrei poze a fetitei cu napalm, dupa conflictul cu cel mai mare ziar din Norvegia, provocat de stergerea imaginii de pe reteaua de socializare

Facebook a decis sa permita distribuirea pe reteaua de socializare a imaginii fetitei cu napalm, devenita simbolul razboiului din Vietnam. Asta dupa ce cel mai mare ziar din Norvegia a intrat in.

Un elev din Arges a obtinut cel mai mare punctaj la editia din acest an a Olimpiadei Internationale de Informatica: Tanarul are de ales intre universitati de prestigiu din Occident, dar spune ca isi doreste sa se intoarca in Romania

Un licean din Arges este a obtinut cel mai bun punctaj la editia a XXVIII-a a Olimpiadei Internationale de Informatica, organizata in luna august, in Rusia, informeaza Adevarul. Costin Oncescu,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2622 seconds )