Libnet.ro
UNICEF

09:15

Ministrul Voiculescu, la 33 de ani: Ma consider cel mai bogat om din lume

Antena3 Antena3,
Ministrul Voiculescu, la 33 de ani: Ma consider cel mai bogat om din lume

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, are 33 de ani si se considera cel mai bogat om din lume. Declaratia a fost facuta chiar de seful de la Sanatate, sambata, la Antena 3. Ma consider cel. continuă pe Antena3

Cel mai bogat indian da internet 4G gratis pentru un miliard de oameni

Mukesh Ambani este cel mai bogat om din India si isi va folosi averea pentru a da internet rapid pentru un miliard de oameni. Aceste investeste 20 de miliarde de dolari intr-o companie de telefonie mobila care ar putea aduce internet 4G in casele indienilor,la preturi foarte accesibile si viteze de descarcare care vor facilita [].

Cine este spaniolul care l-a intrecut pe Bill Gates, devenind cel mai bogat om din lume

Spaniolul Amancio Ortega, fondator al Zara, l-a intrecut pe Bill Gates si a devenit cel mai bogat om din lume.

Un fabricant de toale i-a luat lui Bill Gates titlul de cel mai bogat om din lume. Cine e miliardarul numarul unu al lumii

Bill Gates, cofondatorul Microsoft, ocupa de mai multi ani primul loc in clasamentul celor mai bogati oameni de pe planeta, cu o avere estimata in prezent la peste 77 de miliarde de dolari, insa vineri a fost depasit. Cine este cel care detine acum titlul de cel mai bogat om al lumii.

E oficial: Bill Gates nu mai e cel mai bogat om din lume. Cine l-a depasit la avere

Amancio Ortega, antreprenorul din Spania care a pus pe picioare brandul Zara, l-a depasit pe co-fondatorul Microsoft, Bill Gates si a devenit cel mai bogat om de pe Planeta. Actiunile detinute de Ortega la.

Bill Gates nu mai este cel mai bogat om din lume. Un personaj discret i-a luat locul in fruntea topului bogatasilor

Bill Gates nu mai este cel mai avut om din lume. Locul sau in fruntea topului bogatasilor a fost ocupat de Amancio Ortega, proprietarul brandului Zara, informeaza Forbes. in timp ce Gates are venituri.

Bill Gates nu mai este cel mai bogat om din lume. Cine l-a depasit in clasamentul bogatilor pe cofondatorul Microsoft

Bill Gates, cofondatorul Microsoft, ocupa de mai multi ani primul loc in clasamentul celor mai bogati oameni de pe planeta, cu o avere estimata in prezent la peste 77 de miliarde de dolari, insa vineri a fost depasit. Cine este cel care detine acum titlul de cel mai bogat om al lumii.

S-au casatorit si au facut un copil. Un baiat care pe atunci n-avea cascheta. Cam asa am aparut. Marian Godina, cel mai iubit politist din Romania, sarbatorit la aniversarea de 30 de ani

Cel mai cunoscut politist din Romania implineste miercuri 30 de ani. intr-un an, de cand a devenit cunoscut datorita povestirilor sale amuzante de la serviciu, politistul a reusit sa.

FOTO+VIDEO. Rusia isi arata provocator muschii. Vladimir Putin a facut o demonstratie de forta militara in Crimeea. Moscova a organizat, ostentativ, cel mai mare exercitiu

Cu avioane impanzind cerul si aruncand bombe in apele marii, in mingi de foc, Rusia pare sa fie din ce in ce mai dornica sa arate lumii arsenalul sau militar, cu un scop letal. Cea mai recenta si grandioasa parada s-a desfasurat vineri in Peninsula Crimeea, un eveniment prin care Kremlinul a vrut sa impresioneze cu o noua demonstratie de lupta cu forte navale, terestre si aeriene.

Cel mai mare hub logistic din Romania destinat produselor agricole a fost inaugurat langa Timisoara:Capacitatea totala de depozitare de 170.000 tone

Sifi Tm Agro a inaugurat la Carani cel mai mare hub logistic destinat produselor agricole din Romania, in urma unui program de investitii derulat in ultimii ani.

Acesta ar putea fi cel mai nesanatos produs de pe piata. Si se gaseste din abundenta in rafturile magazinelor

Chipsurile sunt unele dintre cele mai populare produse din lume, fiind extrem de apreciate in randul consumatorilor. Ele par gustarea ideala atunci cand te uiti la un film, cand vin prietenii i.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )