Libnet.ro
UNICEF

07:45

Economia Romaniei s-a contractat cu 12,3% in trimestrul doi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Economia Romaniei s-a contractat cu 12,3% in trimestrul doi

Economia Romaniei a consemnat un declin de 12,3% in trimestrul doi al acestui an comparativ cu primul trimestru. continuă pe Ziarul Bursa

Ce va insemna pentru romani prabusirea istorica a economiei din trimestrul doi. Explicatiile specialistilor

Economia romaneasca a fost afectata grav de criza sanitara provocata de pandemia de coronavirus. Astfel, economia s-a contractat in al doilea trimestru al anului cu 12,3%, arata datele transmise vineri dimineata.

Cifre INS: Declin pentru economia Romaniei

Economia Romaniei a consemnat un declin de 12,3% in trimestrul doi al acestui an comparativ cu primu.

Economia Romaniei s-a prabusit cu 12,3% in trimestrul II fata de primul. E cea mai mare scadere din ultimii 24 de ani (VIDEO)

Economia Romaniei s-a prabusit cu 12,3% in trimestrul II din 2020 fata de primul, a anuntat Institutul Nasional de Statistica. Este cea mai mare scadere din ultimii 24 de ani. INS nu ofera detalii despre.

INS: Economia Romaniei s-a prabusit cu 12,3% in trimestrul II fata de primul

In trimestrul II 2020, comparativ cu trimestrul anterior, Produsul intern brut a scazut cu 12,3%, a anuntat vineri Institutul Nasional de Statistica INS), precizand ca, fata de perioada similara a anului trecut scaderea a fost de 10,5%.

Facebook a eliminat 7 milioane de postari in trimestrul doi pentru ca raspandeau informatii false despre noul coronavirus

Facebook a eliminat 7 milioane de postari in trimestrul doi pentru ca raspandeau informatii false despre noul coronavirus, inclusiv continut care promova masuri preventive false si remedii exagerate, relateaza Reuters, citata de News. ro.

Facebook a eliminat 7 milioane de postari in trimestrul doi pentru ca raspandeau informatii false

Facebook a eliminat 7 milioane de postari in trimestrul doi pentru ca raspandeau informatii false despre noul coronavirus, inclusiv continut care promova masuri preventive false si remedii exagerate.

Facebook a eliminat 7 milioane de postari in trimestrul doi pentru ca raspandeau informatii false despre noul coronavirus

Facebook a eliminat 7 milioane de postari in trimestrul doi pentru ca raspandeau informatii false despre noul coronavirus, inclusiv continut care promova masuri preventive false si remedii exagerate, relateaza Reuters.

Economia Romaniei ar putea scadea cu 3,8% in acest an, estimeaza Ministerul de Finante

Economia Romaniei ar putea scadea cu 3,8% in acest an, revizuita de la o scadere de 1,9% in scenariul precedent, in conditiile in care starea de alerta s-a prelungit si in prima jumatate a trimestrului III, ceea ce va conduce la o revenire mai lenta decat se estimase initial, arata nota de fundamentare a proiectului de Ordonanta de urgenta a Guvernului cu privire la rectificarea bugetului de stat pe anul 2020.

IN AL DOILEA TRIMESTRU DIN 2020 PIB-ul Marii Britanii s-a contractat cu peste 20%

Economia britanica s-a contractat cu un nivel record, 20,4%, in trimestrul doi din 2020, din cauza crizei provocate de pandemia de coronavirus COVID-19).

Marea Britanie, cea mai grava recesiune din Europa: Cadere economica record de 20,4%, in trimestrul doi

Marea Britanie este grav locita de criza financiara generata de epidemia de coronavirus. Potrivit datelor Biroului national pentru statistici, Londra se pregateste de cea mai gravp recesiune inregistrata.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )