Libnet.ro
UNICEF

06:15

Marea Britanie, cea mai grava recesiune din Europa: Cadere economica record de 20,4%, in trimestrul doi

B1 B1,
Marea Britanie, cea mai grava recesiune din Europa: Cadere economica record de 20,4%, in trimestrul doi

Marea Britanie este grav locita de criza financiara generata de epidemia de coronavirus. Potrivit datelor Biroului national pentru statistici, Londra se pregateste de cea mai gravp recesiune inregistrata. continuă pe B1

Criza coronavirusului: Cadere record a PIB-ului in Marea Britanie, care sufera cea mai grava recesiune din Europa

Marea Britanie, lovita de criza coronavirusului, a suferit in trimestrul doi o cadere economica record de 20,4% si, in primele sase luni ale anului, cea mai grava recesiune inregistrata vreodata, scrie AFP.

CORONAVIRUS |Situatie critica in Spania. Sunt cele mai ingrijoratoare cifre din Europa

Spania a adunat cele mai ingrijoratoare cifre din Europa occidentala in privinta infectarilor cu COVID-19, comunicand o medie de 4. 923 de noi cazuri zilnice in ultima saptamana, mai mult decat Franta,.

BizNews: Explozia din Beirut - cea mai grava amenintare la economia banului

Cu probleme deja existente, economia Libanului risca acum sa intre in colaps, dupa explozia din port. Cel mai grav este ca tara a ramas fara resurse de cereale, iar situatia este extrem de ingrijoratoare pentru ca stocul actual mai ajunge pentru mai putin de o luna, in conditiile in care oricum jumatate din populatie traieste sub pragul saraciei.

O romanca, vedeta unei campanii care celebreaza Sistemul National de Sanatate din Marea Britanie. Claudia Anghel: Nu emigrezi din Romania pentru ca n-ai bani, ci ca sa scapi de coruptie (VIDEO)

Claudia Anghel, o femeie din Romania ce lucreaza ca moasa in Anglia din 2012, a ajuns sa fie fotografiata de celebrul John Rankin Waddell, in cadrul unei campanii care celebreaza 72 de ani de la infiintarea Si.

Cea mai scumpa masca din lume, din aur si cu diamante incrustate, creata de un bijutier israelian

Un bijutier israelian lucreaza la ceea ce spune ca va fi cea mai scumpa masca de protectie impotriva coronavirusului din lume - un accesoriu din aur cu diamante incrustate, care va avea un pret de 1,5 milioane de dolari.

Au fost descoperite cele mai vechi unelte europene din os - Cand au fost facute si ce ne spun despre oamenii de atunci

Intr-un sit arheologic din Marea Britanie au fost descoperite cele mai vechi unelte din os gasite pe teritoriul european, datand de acum 500. 000 de ani. Se presupune ca un grup de 30-40 de oameni au transat un cal si au consumat si folosit absolut totul. Situl de la Boxgrove, in regiunea West Sussex, este extraordinar prin numeroasele detalii despre oamenii de acum jumatate de milion de an si despre obiceiurile lor.

La Stampa: Declinul ireversibil al monarhiilor din Europa

Juan Carlos care fuge din Spania. Elisabeta rezistand in Marea Britanie. Scandinavii care dispar. Tinerii care renunta la privilegii: platesc taxe si-si iau singuri mancarea din frigider. Stiluri diferite si un singur destin: pierderea puterii ca singura cale de a supravietui, scrie cotidianul italian La Stampa, preluat de Rador. Monarhiile din partea aceasta a lumii par a avea in acest secol o pozitie destul de sigura: de la inceputul anului 2000 si pana in prezent, doar doua din intreaga lume au cazut, cea din Samoa si cea a Nepalului. Prima a devenit republica, a doua a sfarsit tragic cu masacrarea a noua membri ai familiei regale de catre printul coroanei Dipendra, imbibat de alcool si hasis.

Belarus. Lukasenko spune ca protestele au fost orchestrate din Polonia, Marea Britanie si Cehia

Presedintele Belarusului, Aleksandr Lukasenko, a declarat, luni, ca protestele de noaptea trecuta au fost orchestrate din Polonia, Marea Britanie si Cehia, relateaza Tass, citand agentia BeITA. Am descoperit apeluri din strainatate. Au fost apeluri din Polonia, Marea Britanie si Cehia pentru a se controla: ei nu inteleg ce fac si sunt usor de controlat, a afirmat Lukasenko referitor la protestatari si la presupusele influente din afara tarii.

Prima filiala din Europa a City Credit Capital se deschide la Bucuresti sub brandul CIX

CIX Markets, un furnizor de servicii de tranzactionare online pentru investitori privati, institutii, banci si case de brokeraj, intra pe piata romaneasca. Firma cu sediul central in Marea Britanie, va infiinta o sucursala in Bucuresti, dupa cum arata un comunicat de presa remis astazi, redactiei noastre.

Prima sucursala din Europa a City Credit Capital se deschide la Bucuresti sub brandul CIX

CIX Markets, un furnizor de servicii de tranzactionare online pentru investitori privati, institutii, banci si case de brokeraj, intra pe piata romaneasca. Firma cu sediul central in Marea Britanie, va infiinta o sucursala in Bucuresti, dupa cum arata un comunicat de presa remis astazi, redactiei noastre.

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )