Libnet.ro
UNICEF

22:30

Economia Rusiei a inregistrat in 2020 cea mai grava contractie din ultimii 11 ani

Hotnews Hotnews,
 Economia Rusiei a inregistrat in 2020 cea mai grava contractie din ultimii 11 ani

Produsul Intern Brut al Rusiei a inregistrat anul trecut o contractie de 3,1% in contextul pandemiei de coronavirus, acesta fiind cel mai grav declin din ultimii 11 ani, conform unei estimari preliminare publicate luni de Institutul National de Statistica Rosstat), transmite Reuters. Economia SUA a avut cel mai rau an din 1946 incoace. continuă pe Hotnews

Economia Rusiei a inregistrat in 2020 cea mai grava contractie din ultimii 11 ani

Produsul Intern Brut al Rusiei a inregistrat anul trecut o contractie de 3,1% in contextul pandemiei de coronavirus, acesta fiind cel mai grav declin din ultimii 11 ani, conform unei estimari preliminare publicate luni de Institutul National de Statistica Rosstat), transmite Reuters si Agerpres.

Alexandru Slusari: Situatia la Caile Ferate este mai grava decat s-a asteptat

Vicepresedintele Partidului Platforma Demnitate si Adevar, deputatul Alexandru Slusari, sustine ca situatia reala la intreprinderea de stat Calea Ferata din Moldova este mai grava decat s-a asteptat. Potrivit lui, acest lucru l-au constatat toti membrii Comisiei parlamentare economie, buget si finante, care a audiat conducerea Agentiei Proprietatii Publice si pe cea a CFM, transmite IPN.

Economia Statelor Unite s-a contractat cu 3,5% in 2020, cel mai grav declin dupa 1946

Economia Statelor Unite s-a contractat cu 3,5% in 2020, cel mai grav declin dupa anul 1946, din cauza pandemiei de coronavirus care a redus cheltuielile de consum si investitiile companiei, lasand fara locuri de munca milioane de americani, transmite Reuters si Agerpres.

SUA inregistreaza in 2020 cel mai mare declin economic de la 1946

Economia Statelor Unite s-a contractat cu 3,5% in 2020, cel mai grav declin dupa anul 1946, din cauza pandemiei de coronavirus care a redus cheltuielile de consum si investitiile companiei, lasand fara locuri de munca milioane de americani,.

BURSELE LUMII Bursele europene si americane au incheiat cea mai rea saptamana din ultimele trei luni

Pietele actiunilor din Europa au scazut vineri, incheind cea mai rea saptamana de dupa octombrie 2020, din cauza temerilor generate de incetinirea livrarilor de vaccinuri impotriva Covid-19.

Cea mai buna prajitura cu rom si nuca. Secretul retetei simple, este foarte usor de preparat

Ce este mai delicios ca o prajitura cu rom si nuca? Care este secretul retetei simple si delicioase, aflati in randurile de mai jos. Este o reteta pe care oricine poate sa o prepare! Ingrediente prajitura cu rom si nuca 500g zahar tos aluat) + 6-8 linguri zahar crema) + o cana de zahar sirop) .

VICTOR GANSAC, SAFETECH INNOVATIONS: Bursa si piata AeRO ne ofera cea mai mare oportunitate de crestere

Vom propune o politica de distribuire de dividende combinta cu actiuni gratuite prin capitalizarea profiturilor, spune directorul Safetech * Valoare de piata de 75 milioane lei, dupa prima zi de tranzactionare Listarea Safetech Innovations SAFE) la bursa ofera companiei cea mai mare oportunitate de crestere, impreuna cu mentinerea pachetului majoritar de actiuni, a spus vineri Victor Gansac, co-fondator si director general al furnizorului de servicii de securitate cibernetica, cu ocazia intrarii la tranzactionare a titlurilor SAFE, in piata AeRO a Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Ce se intampla la miezul noptii in Romania. E cea mai importanta mutare, trebuie sa te implici si tu

0, noul sistem informational de urmarire a materialului lemnos, despre care ministrul Mediului spune ca va diminua posibilitatea de a fura din padure, devine operational la noapte. 0, pus in functie de la noapte Din noaptea de sambata spre duminica, de la ora 00. 0, sistemul informational integrat de urmarire a materialului .

Antena 3, cea mai urmarita televiziune de stiri din Romania in ziua tragediei de la Institutul Matei Bals

Antena 3 a fost, ieri, cea mai urmarita televiziune de stiri din Romania. inca de la primele ore ale diminetii, de cand am aflat despre incendiul devastator, telespectatorii au ales postul nostru de televiziune pentru a se informa.

FOTOCasa din paie la pret de garsoniera, solutia unor clujeni pentru a scapa de cea mai scumpa piata imobiliara din tara

Familia Romaniuc a fugit de betoanele din Cluj-Napoca si de cea mai scumpa piata imobiliara din tara pe un deal pitoresc, aflat la 12 kilometri de oras, unde si-a construit o casa din paie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2119 seconds )