Libnet.ro
UNICEF

13:16

Economia SUA sufera cea mai dramatica contractie de la al Doilea Razboi Mondial

Hotnews Hotnews,
 Economia SUA sufera cea mai dramatica contractie de la al Doilea Razboi Mondial

Economia SUA a suferit o contractie cu o rata anuala de 32. 9% in perioada aprilie-iunie, cea mai mare contractie de la al Doilea Razboi Mondial incoace, potrivit datelor prezentate joi de catre guvern, relateaza The Guardian, America fiind una dintre cele mai lovite tari de pandemia de coronavirus. continuă pe Hotnews

Coronavirus in lume: Noi masuri restrictive in Anglia Bilantul global al imbolnavirilor se apropie de 17,5 milioane

Numarul total al imbolnavirilor la nivel global a ajuns vineri la 17. 111 cazuri, potrivit worldometers. info. Dintre acestea, 10. 631 sunt pacienti vindecati, in timp ce 676. 759 de oameni si-au pierdut viata in lupta cu noul coronavirus. -------------20:07 UE rezerva 300 de milioane de doze ale unui potential vaccin anti-COVID-1919:28 Studiu: Cum a contribuit la raspandirea coronavirusului in lume o calatorie in Italia18. 56 Exista putine motive medicale pentru a nu purta o masca de protectie 18. 12 Marea Britanie amana ridicarea restrictiilor anuntata pentru 1 august.

Economia SUA a inregistrat cel mai sever declin de la Marea Recesiunev

Economia SUA a inregistrat in trimestrul doi din 2020 un declin record de 32,9%, a anuntat azi Departamentul american al Comertului, in urma colapsului cheltuielilor gospodariilor si a investitiilor companiilor, in timpul pandemiei de coronavirus COVID-19), conform Agerpres.

Economia SUA intra oficial in recesiune dupa o contractare istorica a PIB-ului cu 32,9%

Economia SUA a inregistrat in trimestrul doi din 2020 un declin record de 32,9%, a anuntat azi Departamentul american al Comertului, in urma colapsului cheltuielilor gospodariilor si a investitiilor companiilor, in timpul pandemiei de coronavirus COVID-19), conform Agerpres.

Cea mai buna salata de vinete. Reteta traditionala este extrem de simpla

Salata de vinete se numara printre aperitivele cele mai iubi8te de romanii, atat de iubite incat de multe ori devine chiar un fel principal. Aveti mai jos cea mai simpla si mai delicioasa reteta de vinete, reteta traditionala, din mosi stramosi. Aceasta este cea mai buna salata de vinete. Reteta traditionala este extrem de simpla .

EXCLUSIV Cea mai mare dezamagire a Adrianei Iliescu. Ce ii face Eliza acum celei mai batrane mame din Romania

Ajunsa la varsta adolescentei, Eliza s-a transformat intr-o domnisoara rebela, care doreste din ce in ce mai multa libertate. Totul spre disperarea Adrianei Iliescu, care nu stie ce sa mai faca pentru a se inetelege bine cu fiica sa. Adriana Iliescu, cea mai mare dezamagire. Diferenta de varsta dintre mama si fiica isi spune cuvantul! .

Cea mai delicioasa salata de vara. Reteta de salata de ardei copti cu usturoi

Daca ai pofta sa mananci o salata delicioasa de vara, iti propunem sa incerci o reteta inedita. Ai nevoie doar de ardei si usturoi. Este potrivita pentru orice friptura sau garnitura si foarte usor de facut. Beneficiile ardeilor capia Pe langa faptul ca se curata foarte usor, ardeii capia au si o multime de beneficii .

Cea mai noua poza cu iubitul Alinei Eremia. Au facut senzatie pe plaja

Alina Eremia si iubitul ei au facut senzatie cand a aparut la plaja. Cintareata a purtat un costum de baie din doua piese, de culoare rosie, iar iubitul ei un short negru. De asemenea, tanarul are un corp plin de muschi si patratele la moda pe abdomen. Cea mai noua poza cu iubitul Alinei Eremia.

CORONAVIRUS: Mexicul devine a treia tara cea mai indoliata, inaintea Regatului Unit

Mexicul a devenit a treia tara din lume cea mai afectata din cauza deceselor legate de coronavirus, cu 46. 000 de morti.

Coronavirus - Mexicul devine a treia tara cea mai indoliata, inaintea Regatului Unit

Mexicul a devenit a treia tara din lume cea mai afectata din cauza deceselor legate de coronavirus, cu 46. 000 de morti, potrivit unui bilant stabilit de AFP pe baza datelor oficiale.

Maia Sandu: Sunt liderul politic cu cea mai mare credibilitate in UE

Lidera PAS, Maia Sandu, sustine ca merita sa ajunga in functia de presedinte al R. Moldova pentru ca este liderul cu cea mai mare credibilitate in UE si va putea sa negocieze asistenta financiara mai mare pentru R. Moldova, decat ar face-o altii din aceasta functie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )