Libnet.ro
UNICEF

14:30

CORONAVIRUS: Mexicul devine a treia tara cea mai indoliata, inaintea Regatului Unit

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CORONAVIRUS: Mexicul devine a treia tara cea mai indoliata, inaintea Regatului Unit

Mexicul a devenit a treia tara din lume cea mai afectata din cauza deceselor legate de coronavirus, cu 46. 000 de morti. continuă pe Ziarul Bursa

Coronavirus - Mexicul devine a treia tara cea mai indoliata, inaintea Regatului Unit

Mexicul a devenit a treia tara din lume cea mai afectata din cauza deceselor legate de coronavirus, cu 46. 000 de morti, potrivit unui bilant stabilit de AFP pe baza datelor oficiale.

Coronavirus. Mexicul a devenit a treia tara cu cel mai mare numar de decese

Mexicul a devenit joi a treia tara cu cel mai mare numar de decese provocate de noul coronavirus de tip SARS-CoV-2, in fata Regatului Unit al Marii Britanii, potrivit unui bilant stabilit de France Presse pe baza.

CORONAVIRUS |Focar de infectie in cea mai mare zona industriala din Arad

Un focar de infectie cu noul coronavirus a fost depistat de autoritatile sanitare in cea mai mare zona industriala a judetului Arad. Mai multi muncitori din trei fabrici au fost testati pozitiv pentru.

Sony Alpha 7S III devine realitate: cu ce vine cea mai asteptata camera a japonezilor din ultimii ani

Sony a anuntat astazi un dispozitiv pe care multi fotografi il asteptau de ani buni: urmatorul model al gamei premiate de camere foto full frame mirrorless Alpha 7S Alpha 7S III.

Cea mai buna salata de vinete. Reteta traditionala este extrem de simpla

Salata de vinete se numara printre aperitivele cele mai iubi8te de romanii, atat de iubite incat de multe ori devine chiar un fel principal. Aveti mai jos cea mai simpla si mai delicioasa reteta de vinete, reteta traditionala, din mosi stramosi. Aceasta este cea mai buna salata de vinete. Reteta traditionala este extrem de simpla .

Economia SUA sufera cea mai dramatica contractie de la al Doilea Razboi Mondial

Economia SUA a suferit o contractie cu o rata anuala de 32. 9% in perioada aprilie-iunie, cea mai mare contractie de la al Doilea Razboi Mondial incoace, potrivit datelor prezentate joi de catre guvern, relateaza The Guardian, America fiind una dintre cele mai lovite tari de pandemia de coronavirus.

EXCLUSIV Cea mai mare dezamagire a Adrianei Iliescu. Ce ii face Eliza acum celei mai batrane mame din Romania

Ajunsa la varsta adolescentei, Eliza s-a transformat intr-o domnisoara rebela, care doreste din ce in ce mai multa libertate. Totul spre disperarea Adrianei Iliescu, care nu stie ce sa mai faca pentru a se inetelege bine cu fiica sa. Adriana Iliescu, cea mai mare dezamagire. Diferenta de varsta dintre mama si fiica isi spune cuvantul! .

Cea mai delicioasa salata de vara. Reteta de salata de ardei copti cu usturoi

Daca ai pofta sa mananci o salata delicioasa de vara, iti propunem sa incerci o reteta inedita. Ai nevoie doar de ardei si usturoi. Este potrivita pentru orice friptura sau garnitura si foarte usor de facut. Beneficiile ardeilor capia Pe langa faptul ca se curata foarte usor, ardeii capia au si o multime de beneficii .

Cea mai noua poza cu iubitul Alinei Eremia. Au facut senzatie pe plaja

Alina Eremia si iubitul ei au facut senzatie cand a aparut la plaja. Cintareata a purtat un costum de baie din doua piese, de culoare rosie, iar iubitul ei un short negru. De asemenea, tanarul are un corp plin de muschi si patratele la moda pe abdomen. Cea mai noua poza cu iubitul Alinei Eremia.

Maia Sandu: Sunt liderul politic cu cea mai mare credibilitate in UE

Lidera PAS, Maia Sandu, sustine ca merita sa ajunga in functia de presedinte al R. Moldova pentru ca este liderul cu cea mai mare credibilitate in UE si va putea sa negocieze asistenta financiara mai mare pentru R. Moldova, decat ar face-o altii din aceasta functie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.215 seconds )