Libnet.ro
UNICEF

17:45

Economia o ia la vale, Viorica Dancila spune ca ne merge bine: Un guvern care creste pensii si salarii nu este unul iresponsabil

B1 B1,
Economia o ia la vale, Viorica Dancila spune ca ne merge bine: Un guvern care creste pensii si salarii nu este unul iresponsabil

Viorica Dancila este de parere ca Guvernul pe care il conduce este unul resposabil. Premierul a declarat, duminica seara, ca nu exista posibilitatea ca Romania sa ramana in incapacitate de plata. Nu. continuă pe B1

Viorica Dancila, ntrebata ce face daca vine Iohannis la Guvern: Vom discuta n prezenta sa articolele care tin de ordine publica, aparare si politica externa

Premierul Viorica Dancila a precizat joi ca, daca presedintele Klaus Iohannis va veni joi la Palatul Victoria pentru a participa la sedinta de Guvern, se va discuta in prezenta sa despre subiectele prevazute in Constitutie, respectiv ordinea publica, aparare si politica externa.

Viorica Dancila anunta adoptarea OUG privind masurile fiscale. Iohannis nu a venit la sedinta

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a facut o serie de declaratii la sedinta extraordinara de guvern, de la Palatul Victoria, cea in care se discuta despre ordonanta de urgenta privind modificarile.

Viorica Dancila, declaratii facute sub lupa lui Klaus Iohannis: Ma bucur ca opinia dvs. de astazi este tocmai in aceasta directie (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis prezideaza, joi, sedinta de Guvern de la Palatul Victoria. in prezenta sefului statului, premierul Viorica Dancila a declarat ca se bucura de faptul ca presedintele arata.

Viorica Dancila a anuntat in ce conditii va adopta Guvernul OUG pe masurile fiscale

Premierul Viorica Dancila a declarat joi ca ordonanta privind masurile fiscale va intra in sedinta de Guvern de joi, daca exista un acord si in Consiliul Economic si Social. Daca vom avea aceasta.

VIDEO Viorica Dancila anunta ca ordonanta privind noile taxe ar putea fi adoptata joi: Nu e vorba de noi taxe, e vorba de masuri de sprijin pentru cetateni

Premierul Viorica Dancila a lasat deschisa posibiltatea adoptarii ordonantei de urgenta care introduce noi taxe chiar in sedinta de Guvern de joi, daca se finalizeaza discutiile din Consiliul Economic si Social.

Ce facea Viorica Dancila in timp ce Iohannis vorbea

Presedintele Klaus Iohannis a participat, joi, la sedinta de Guvern,insotit de mai multi consilieri. in timpul in care presedintele vorbea in sedinta, premierul Viorica Dancila a ascultat si a.

VIORICA DANCILA: Strigati cat vreti. Nu imi dau demisia

Premierul Viorica Dancila a afirmat, la finalul dezbaterilor din plenul Parlamentului, ca nu isi va da demisia, indiferent de cate ori i se va striga sa faca acest lucru.

Viorica Dancila: Nu mi-e teama, am constiinta ca nu fac lucruri gresite. Oamenii care cred in Dumnezeu si care fac fapte bune nu trebuie sa se teama

Premierul Viorica Dancila a afirmat, intr-un interviu difuzat duminica seara de Romania TV, ca este un om care crede in Dumnezeu si nu ii este teama, pentru ca atat timp cat are constiinta ca nu face lucruri gresite, nu ii e teama. Dancila a mai spus ca are o datorie fata de femeile din Romania sa demonstreze ca o femeie poate reusi.

Viorica Dancila, reactie dupa prabusirea bursei

Premierul Viorica Dancila a afirmat joi ca va exista un raspuns privind evolutia de miercuri a Bursei de la Bucuresti. Dancila a fost intrebata daca se poate vorbi de o manipulare a Bursei de la Bucuresti,.

LIVE Text Motiunea de cenzura n ultima zi a sesiunii Parlamentare. Viorica Dancila si ministrii, n biroul lui Liviu Dragnea

Parlamentul dezbate si voteaza joi, in ultima zi a sesiunii parlamentare, motiunea de cenzura a opozitiei, intitulata Ajunge! Guvernul Dragnea Dancila, rusinea Romaniei!. Senatorii si deputatii PSD, ALDE si UDMR se vor afla in sala insa nu vor vota, astfel ca motiunea nu are sanse de reusita. Premierul Viorica Dancila va sustine un discurs, dupa ce motiunea va fi citita din nou in plenul reunit. HotNews. ro transmite principalele momente si declaratii din parlament.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )