Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila anunta adoptarea OUG privind masurile fiscale. Iohannis nu a venit la sedinta

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila anunta adoptarea OUG privind masurile fiscale. Iohannis nu a venit la sedinta

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a facut o serie de declaratii la sedinta extraordinara de guvern, de la Palatul Victoria, cea in care se discuta despre ordonanta de urgenta privind modificarile. continuă pe Antena3

Guvernul a adoptat OUG privind masurile fiscale. Pilonul II de pensii: Comisionul de administrare a fost redus

Guvernul a adoptat, vineri, ordonanta de urgenta privind masurile fiscale. Printre masurile luate se afla si reducerea comisionului de administrare cu privire la Pilonul II de penisii. Referitor la Pilonul.

DESPRE OUG PRIVIND MASURILE FISCALE Dragnea: Se pare ca maine va fi adoptata ordonanta

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, ca ordonanta de urgenta cu privire la masurile fiscale anuntate de ministrul Finantelor va fi data, probabil, maine.

Guvernul a adoptat OUG privind masurile fiscale. Scaderea TVA-ului cu 1%, de la 1 ianuarie, a fost anulata

Guvernul Dancila nu o sa mai reduca TVA de anul urmator cu un punct procentual asa cum se arata explicit in Programul de Guvernare asumat in Parlament, de la 19%, in prezent, la 18%, la 1 ianuarie 2019,.

O noua sedinta de guvern. Nimic despre OUG privind masurile fiscale pe agenda

Guvernul se reuneste vineri, de la ora 18:30, intr-o sedinta in care urmeaza sa discute, potrivit agendei, un proiect de hotarare privind aprobarea unor acte aditionale la acordurile de concesiune a unor perimetre de dezvoltare-exploatare si exploatare.

VIDEO Viorica Dancila anunta ca ordonanta privind noile taxe ar putea fi adoptata joi: Nu e vorba de noi taxe, e vorba de masuri de sprijin pentru cetateni

Premierul Viorica Dancila a lasat deschisa posibiltatea adoptarii ordonantei de urgenta care introduce noi taxe chiar in sedinta de Guvern de joi, daca se finalizeaza discutiile din Consiliul Economic si Social.

Viorica Dancila a anuntat in ce conditii va adopta Guvernul OUG pe masurile fiscale

Premierul Viorica Dancila a declarat joi ca ordonanta privind masurile fiscale va intra in sedinta de Guvern de joi, daca exista un acord si in Consiliul Economic si Social. Daca vom avea aceasta.

Cartel ALFA solicita retragerea OUG privind masurile fiscal-bugetare

Confederatia Nationala Sindicala Cartel ALFA condamna, printr-o scrisoare adresata premierului Viorica Dancila, modul dictatorial in care Guvernul tarii noastre actioneaza.

Noua revolutie fiscala a PSD. Dancila anunta aprobarea ordonantei privind taxa pe lacomie, plafonarea pretului la gaze si curent si Pilonul II / Iohannis nu a venit la sedinta de guvern

Premierul Viorica Dancila a anuntat, la inceputul sedintei de Guvern, ca executivul va adopta ordonanta de urgenta privind, printre altele, taxa pe lacomie, plafonarea pretului la gaze si energie electrica si reducerea comisioanelor la fondurile de pensii private de la 2,5% la 1%.

Dancila anunta aprobarea ordonantei privind taxa pe lacomie, plafonarea pretului la gaze si curent si Pilonul II / Iohannis nu a venit la sedinta de guvern

Premierul Viorica Dancila a anuntat, la inceputul sedintei de Guvern, ca executivul va adopta ordonanta de urgenta privind, printre altele, taxa pe lacomie, plafonarea pretului la gaze si energie electrica si reducerea comisioanelor la fondurile de pensii private de la 2,5% la 1%.

Pozitia CNIPMMR despre OUG privind masurile fiscal-bugetare

Guvernul Romaniei a pus in dezbatere publica proiectul unei ordonante de Urgenta , prin care modifica, completeaza, introduce derogari si proroga 45 de Legi si Ordonante, infiinteaza Fondul de Dezvoltare si investitii, programul de finantare a investitiilor pentru modernizarea si dezvoltarea statiunilor balneare si programul gROwth - investim in copii, investim in viitor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )