Libnet.ro
UNICEF

13:00

BVB Rulaj de aproape 60 milioane lei, peste cel din sedinta anterioara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BVB Rulaj de aproape 60 milioane lei, peste cel din sedinta anterioara

Sapte din cei noua indici ai Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de ieri in crestere, intr-o sesiune in care cotatiile cosurilor de actiuni au avut oscilatii relativ reduse, sub 0,5%. continuă pe Ziarul Bursa

BVB Scaderi pentru indici, pe fondul unui rulaj de 24 milioane lei

Indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au avut scaderi pe linie, in sedinta de tranzactionare de ieri, intr-o cu deprecieri in pietele de actiuni externe.

Capitalismul de stat: Una dintre companiile Primariei Sector 3 a inregistrat pierderi de 13,7 milioane lei in 2019

AS3 Administrare Strazi S3, una dintre companiile Primariei Sectorului 3, infiintata la propunerea primarului Robert Negoita, a inregistrat in 2019 pierderi de circa 13,7 milioane lei, potrivit bilantului contabil aprobat luni de Consiliul local. Societatea a fost platita de Primaria Sector 3 sa faca lucrarile de modernizare din Parcul Pantelimon si cele de amenajare peisagistica de pe bd. Burebista si Decebal. in urma cu cateva saptamani HotNews. ro a dezvaluit ca de la aceasta firma au disparut fara urma laptopuri, mobilier, materiale de constructii, unelte si echipamente in valoare de peste 300. 000 lei.

Aproape 10 milioane de copii din lume ar putea sa nu mai revina niciodata la scoala dupa pandemie

Un numar de pana la aproape 10 milioane de copii din lumea intreaga ar putea sa nu mai revina niciod.

Consecintele pandemiei de COVID-19: Pana la aproape 10 milioane de copii din lumea intreaga ar putea sa nu se mai intoarca niciodata la scoala

Pana la aproape 10 milioane de copii din lumea intreaga ar putea sa nu se mai intoarca niciodata la scoala dupa perioada de izolare, din cauza consecintelor economice ale pandemiei de COVID-19, avertizeaza organizatia Salvati Copiii, potrivit AFP.

Transgaz imprumuta 300 milioane lei de la Banca Transilvania pentru finantarea necesarului de capital de lucru

Transportatorul national de gaze Transgaz imprumuta 300 milioane lei de la Banca Transilvania pentru finantarea necesarului de capital de lucru, potrivit unui anunt transmis joi de compania de stat.

Metrorex estimeaza pierderi de 328,29 milioane lei pentru acest an

Metrorex estimeaza pierderi de 328,29 milioane lei pentru acest an, cu 1,10% mai mici fata de bugetul initial.

Rectificare bugetara la Primaria Capitalei: Primarul Gabriela Firea da 12,4 milioane de lei la biserici si inca 2,5 milioane lei pentru publicitate, la Administratia Spitalelor

In conditiile in care situatia economica a Primariei Capitalei este una delicata si s-au taiat bani de la investitii, municipalitatea va aloca peste 12 milioane de lei catre 45 de biserici, pentru lucrari de construire sau de consolidare si reamenajare. in plus, bugetul Administratiei Spitalelor si Serviciilor Medicale pentru reclama si publicitate creste cu 2,5 milioane lei, pana la 6,1 milioane lei. PROEDUS, institutie care organizeaza evenimente culturale primeste 7 milioane lei in plus si ajunge la un buget de 39,5 milioane lei.

Guvernul aloca peste 63 milioane lei localitatilor afectate de calamitati din judetul Prahova

Peste 63 de milioane de lei au fost alocate, astazi, de Guvern unor unitati administrativ-teritoriale din judetul Prahova care au fost afectate de calamitati naturale produse in cursul lunii iunie.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )