Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ghid pentru schimbarea furnizorului de energie electrica. Tot ce trebuie sa stii

Adevărul Adevărul,
Ghid pentru schimbarea furnizorului de energie electrica. Tot ce trebuie sa stii

Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) a intocmit un ghid care sa ajute consumatorii casnici sa schimbe furnizorul sau contractul de energie electrica, in contextul liberalizarii pietei. continuă pe Adevărul

Sfaturi de la ANRE pentru schimbarea furnizorului si contractului de energie electrica

Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE) a scris cateva recomandari pentru consumatorii casnici. Reamintim ca aproape 6 milioane de consumatori casnici au fost trecuti din regim reglementat in serviciul universal, pentru care se plateste un pret mai mare decat daca ar incheia contracte concurentiale. Reamintim ca incepand cu data de 1 ianuarie 2021, piata de energie electrica pentru clientii casnici s-a liberalizat.

OFICIAL Schimbarea furnizorului de curent se poate face pana la 30 iunie. Companiile vor putea oferi discount-uri

Autoritatea de Reglementare in Energie ANRE) a aprobat miercuri simplificarea tranzitiei de la serviciul universal la piata concurentiala pentru clientii casnici de energie electrica precum si prelungirea termenului de tranzitie pana la 30 iunie 2021, in contextul derularii procesului de liberalizare a pietei, incepand cu 1 ianuarie 2021.

Anunt important pentru toti romanii: platesti facturi la energie electrica? Iata ce trebuie sa stii

De la 1 ianuarie a fost promisa liberalizarea pietei de energie electrica. Numai ca lucrurile se misca un pic mai greu. inceputul de an i-a facut pe furnizorii de energie electrica sa se.

Ce tactici de pacalire au furnizorii de energie electrica pentru clientii lor. Atentie mare!

In urma liberalizarii pietei de energie electrica, consumatori isi pot alege furnizorul. Cu toate acestea, oamenii trebuie sa aiba foarte mare grija cand semneaza contracte noi la energia electrica. Asta deoarece, furnizorii din acest domeniu au mai multe tactici de a-i insela. Ce tactici de pacalire au furnizorii de energie electrica Mai exact, furnizorii pot .

Comparatoare de preturi pentru energie electrica si gaze si pe site-ul Consiliului Concurentei

Comparatoarele de tarife pentru ofertele furnizorilor de gaze naturale si energie electrica sunt acum disponibile si pe pagina web a autoritatii de concurenta, www. consiliulconcuretei. ro. in contextul liberalizarii pietei de energie electrica, comparatorul de tarife realizat de Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE a fost accesat de multi consumatori casnici pentru a analiza ofertele furnizorilor, ceea ce a dus la o ingreunare a functionarii acestuia.

Cum se schimba furnizorul contractul de energie electrica?

Incepand cu data de 1 ianuarie 2021, piata de energie electrica pentru clientii casnici s-a liberalizat. ANRE recomanda clientilor casnici incheierea unui contract in piata concurentiala cu oricare furnizor de energie electrica licentiat, transmite un comunicat de presa din partea autoritatii.

Comparatoarele de tarife pentru energie electrica si gaze naturale disponibile pe site-ul Consiliului Concurentei

Comparatoarele de tarife pentru ofertele furnizorilor de gaze naturale si energie electrica sunt acum disponibile si pe pagina web a autoritatii de concurenta, www. consiliulconcuretei. ro, transmite un comunicat de presa din partea administratiei.

Cel mai mare furnizor de energie electrica anunta reduceri de pret pentru consumatorii care nu au optat pentru piata libera

Cel mai mare furnizor de energie electrica din Romania, care deserveste 3,2 milioane de consumatori casnici din 18 judete, a anuntat reducerea tarifelor pentru consumatorii care nu au optat inca pentru incheierea contractelor in piata libera.

Alimentarea cu energie electrica, intrerupta temporar, joi, in zone din Bucuresti si in judetele Ilfov si Giurgiu

Alimentarea cu energie electrica va fi intrerupta temporar, in cursul zilei de joi, in municipiul Bucuresti, dar si in anumite zone din judetele Ilfov si Giurgiu. Demersul este realizat pentru a asigura o.

Noi reguli pentru consumatorii ramasi in piata neconcurentiala de energie electrica: termene si discounturi, anuntate de Virgil Popescu

Ministrerul Energiei a elaborat un proiect de Ordonanta care ar urma sa regleze transferul consumatorilor din piata universala de energie electrica in piata libera, document care poate intra in vigoare daca ANRE nu gestioneaza situatia in avantajul consumatorilor casnici.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )