Libnet.ro
UNICEF

23:00

Temperaturi caniculare in Spania. Avertismentul MAE pentru turistii romani

B1 B1,
Temperaturi caniculare in Spania. Avertismentul MAE pentru turistii romani

Ministerul de Externe ii informeaza pe romanii care se afla sau intentioneaza sa ajunga pe teritoriul Spaniei ca autoritatile locale au emis pentru regiunile Navarra si La Rioja un cod portocaliu de. continuă pe B1

S-au schimbat regulile. Turistii romani au accesul interzis in aceasta tara

Romanii nu au voie in continuare sa intre pe teritoriul Ciprului, insa mai sunt si exceptii, pe care autoritatile cipriote le-au precizat. Ministerul Afacerilor Externe precizeaza ca autoritatile cipriote au revizuit conditiile de intrare in Cipru, in contextul evolutiei pandemiei de COVID-19, scrie Agerpres. Turistii romani au accesul interzis in Cipru Din pacate, Romania ramane .

MAE: Turistii romani care merg in Elvetia trebuie sa stea in carantina sau autoizolare timp de 10 zile

Ministerul Afacerilor Externe a precizat ca Romania este inclusa pe lista tarilor cu grad ridicat epidemiologic privind infectarea cu noul coronavirus si romanii care intra pe teritoriul Elvetiei trebuie sa stea in carantina sau autoizolare timp de 10 zile. MAE mai transmis ca perioada de carantina nu poate fi intrerupta de un test negativ pentru COVID-19, iar nerespectarea masurilor poate fi amendata cu pana la 10. 000 de franci elvetieni, echivalentul a peste 9. 000 euro. Masura intra in vigoare din 8 august, ora 00. 00, conform news. ro.

Taxa medicala pentru turistii care merg in Grecia. Cat platiti de la 1 august, daca va faceti vacanta in statul elen

Turistii care intra in Grecia ar putea sa plateasca o suprataxa de 20 de euro pentru serviciile de sanatate oferite in timpul sederii in tara. Pana acum, cei care veneau in Grecia nu plateau nimic pentru servicii medicale, indiferent de locul de provenienta, cu exceptia spitalizarilor.

Atentionare de calatorie emisa de MAE pentru Italia: Pericol de prabusire a ghetarului Planpincieux (Val Ferret)

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a emis o atentionare de calatorie pentru Italia, unde autoritatile locale au impus unele restrictii in localitatea Courmayeur, Regiunea Valle d and Aosta, din cauza riscului prabusirii ghetarului Planpincieux Val Ferret).

S-a schimbat varsta de pensionare pentru acesti romani! Legea a intrat deja in vigoare!

Incepand de ieri, 6 august, legea prin care locuitorii anumitor orase din Romania pot iesi mai devreme la pensie a intrat in vigoare. Iata pentru cine s-a schimbat varsta de pensionare si cine se poate pensiona cu 2 ani mai devreme, fara penalizari.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )