Libnet.ro
UNICEF

09:30

MAE: Turistii romani care merg in Elvetia trebuie sa stea in carantina sau autoizolare timp de 10 zile

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MAE: Turistii romani care merg in Elvetia trebuie sa stea in carantina sau autoizolare timp de 10 zile

Ministerul Afacerilor Externe a precizat ca Romania este inclusa pe lista tarilor cu grad ridicat epidemiologic privind infectarea cu noul coronavirus si romanii care intra pe teritoriul Elvetiei trebuie sa stea in carantina sau autoizolare timp de 10 zile. MAE mai transmis ca perioada de carantina nu poate fi intrerupta de un test negativ pentru COVID-19, iar nerespectarea masurilor poate fi amendata cu pana la 10. 000 de franci elvetieni, echivalentul a peste 9. 000 euro. Masura intra in vigoare din 8 august, ora 00. 00, conform news. ro. continuă pe Ziarul Bursa

MAE: Romanii care merg in Elvetia vor intra in carantina pentru 10 zile, incepand cu data de 8 august

Romanii care merg in Elvetia sau turistii care trec prin Romania in drum spre Elvetia vor intra in carantina pentru o perioada de 10 zile, imediat dupa sosirea pe teritoriul elvetian, a anuntat Ministerul Afacerilor Externe. Noile prevederi vor intra in vigoare de la data de 8 august, ora 00.

S-au schimbat regulile. Turistii romani au accesul interzis in aceasta tara

Romanii nu au voie in continuare sa intre pe teritoriul Ciprului, insa mai sunt si exceptii, pe care autoritatile cipriote le-au precizat. Ministerul Afacerilor Externe precizeaza ca autoritatile cipriote au revizuit conditiile de intrare in Cipru, in contextul evolutiei pandemiei de COVID-19, scrie Agerpres. Turistii romani au accesul interzis in Cipru Din pacate, Romania ramane .

Cristian Tudor Popescu taie in carne vie: anunt dur despre cine sunt cu adevarat romanii care merg la mare

Gazetarul i-a pus la punct pe romanii care merg la mare si care nu respecta regulile sanitare, in contexul pandemiei provocate de noul coronavirus. CTP avertizeaza asupra insilor cu un.

Taxa medicala pentru turistii care merg in Grecia. Cat platiti de la 1 august, daca va faceti vacanta in statul elen

Turistii care intra in Grecia ar putea sa plateasca o suprataxa de 20 de euro pentru serviciile de sanatate oferite in timpul sederii in tara. Pana acum, cei care veneau in Grecia nu plateau nimic pentru servicii medicale, indiferent de locul de provenienta, cu exceptia spitalizarilor.

MAE: 16 romani depistati cu Covid-19 la o ferma din Germania

Ministerul Afacerilor Externe MAE, n. r. ) a anuntat, printr-un comunicat de presa, ca 16 romani au fost testati pozitiv pentru noul coronavirus la o ferma din localitatea Julich, landul Renania de Nord-Westfalia,.

Orban, intrebat cine este de vina pentru cifrele actuale din pandemie: Au fost 50.000 de romani care, fie erau bolnavi, fie ar fi putut fi transmitatori ai virusului

Premierul Ludovic Orban a afirmat, duminica seara, 2 august, intrebat cine este de vina pentru situatia in care s-a ajuns in privinta pandemiei, ca momentul decisiv a fost cel in care nu s-au mai putut lua masuri fata de persoanele confirmate cu coronavirus si cele care ar fi putut fi infectate prin intrarea in contact cu cei deja confirmati.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )