Libnet.ro
UNICEF

08:15

Economiile din Europa si Asia continua sa se confrunte cu dificultati

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Economiile din Europa si Asia continua sa se confrunte cu dificultati

Economiile din Europa si Asia Centrala EAC) continua sa se confrunte cu dificultati in contextul unui mediu economic global din ce in ce mai complex si nesigur, cu perspective pe termen scurt ce difera in mod semnificativ de la o tara la alta, arata noul raport al Bancii Mondiale. continuă pe Ziarul Bursa

Ce spune Banca Mondiala despre economiile din Europa si Asia Centrala

Un raport al Bancii Mondiale releva faptul ca economiile din Europa si Asia Centrala EAC) continua sa se confrunte cu dificultati in contextul unui mediu economic global din ce in ce mai complex si nesigur, cu perspective pe termen scurt ce difera in mod semnificativ de la o tara la alta.

Top cinci cei mai buni antrenori romani din Europa

Mircea Lucescu, Cosmin Olaroiu sau Constantin Galca sunt antrenorii romani care antreneza cu succes echipe de fotbal din Europa. Topul celor 5 tehnicieni romani care ar face fata cu brio la orice formatie din Europa ii cuprinde si pe un Dan Petrescu sau Razvan Lucescu.

Studiu: Bulgaria, tara cu cel mai mic salariu minim din Europa, 214 euro pe luna. in Romania, salariul minim este de circa 236 de euro brut pe luna

Firma de consultanta fiscala si audit KPMG a realizat un studiu care a iscos la iveala care sunt tarile cu cel mai mic si cel mai mare salariu minim din Europa, potrivit Mediafax. Cel mai mic salariu minim.

Romania aloca 5% din PIB pentru sanatate, cel mai putin din Europa

Tara noastra aloca pentru sitemul de sanatate cel mai mic procent din PIB din Europa, iar ponderea asigurarilor private de sanatate in total se situeaza la 0,01% in Romania, sub celelalte state din Europa Centrala si de Est, dupa cum a declarat Marius Popescu, director general NN Asigurari de Viata.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )