Libnet.ro
UNICEF

06:45

Top cinci cei mai buni antrenori romani din Europa

România Liberă România Liberă,
Top cinci cei mai buni antrenori romani din Europa

Mircea Lucescu, Cosmin Olaroiu sau Constantin Galca sunt antrenorii romani care antreneza cu succes echipe de fotbal din Europa. Topul celor 5 tehnicieni romani care ar face fata cu brio la orice formatie din Europa ii cuprinde si pe un Dan Petrescu sau Razvan Lucescu. continuă pe România Liberă

Top cinci cei mai buni antrenori romani din Liga 1 in acest sezon

Antrenorii, la fel ca jucatorii, traverseaza int-un sezon perioade faste sau mai putin inspirate. intr-un top 5 al celor mai in forma antrenori din Liga I in acest sezon figureaza nume precum Marius Sumudica, Laurentiu Reghecampf sau Gica Hagi.

Totul despre ambreiaj: cum functioneaza, cei mai buni producatori, sfaturi pentru o uzura optima

Atunci cand ambreiajul masinii se defecteaza incep problemele si dilemele. De ce s-a stricat? Putea tine mai mult? Ce piesa sa cumpar noua, de la producatorul masinii sau aftermarket? Ce aftermarket? Si asa mai departe. Raspunsurile pertinente ale acestor intrebari le gasiti in interviul de mai jos, realizat cu site-ulKitAmbreiaj. ro, care poate oferio dimensiune profesionala si in cunostinta de cauza.

TOP 10 cele mai puternice servicii secrete

Multe dintre serviciile secrete ale unor tari, precum CIA, MI6, FSB sau Mossad, si-au dobandit un renume de-a lungul istoriei, de multe ori ca urmare a implicarii lor in anumite scandaluri, insa sunt altele care, desi sunt foarte puternice, sunt mai putin cunoscute. Site-ul toptenscentral. com a realizat un top al celor mai bune 10 servicii secrete din lume.

Sexgate rusesc: Unul dintre cei mai mari rivali ai lui Vladimir Putin, filmat in timpul unei partide de sex cu o activista (VIDEO)

Santaj la nivel inalt in politica din Rusia. Unul dintre cei mai duri rivali ai presedintelui Vladimir Putin a fost filmat in timp ce se afla in ipostaze intime cu amanta sa, o activista.

Studiu: Bulgaria, tara cu cel mai mic salariu minim din Europa, 214 euro pe luna. in Romania, salariul minim este de circa 236 de euro brut pe luna

Firma de consultanta fiscala si audit KPMG a realizat un studiu care a iscos la iveala care sunt tarile cu cel mai mic si cel mai mare salariu minim din Europa, potrivit Mediafax. Cel mai mic salariu minim.

John Bonham de la Led Zeppelin, cel mai bun tobosar rock din toate timpurile: Cine il urmeaza in Top 100

Editorii revistei Rolling Stone impreuna cu experti din industria muzicala au intocmit un top al celor mai buni o suta de tobosari rock din toate timpurile. in fruntea clasamentului se afla tobosarul trupei Led Zeppelin, John Bonham, urmat de Keith Monn The Who) si Ginger Baker Cream).

[P] VIDEO INTERVIU Daniel Dines, fondatorul UiPath, despre provocarile unui start-up din domeniul roboticii software: La inceput credeam ca e suficient sa creezi un produs si lumea o sa navaleasca pe el. Nu a fost asa

Daniel Dines, fondatorul UiPath a discutat in cadrul unui interviu despre robotica software si despre provocarile companiei intr-o industrie aflata inca in stadiul de pionierat in Romania: Noi tintim sa lucram cu cei mai buni dezvoltatori de software pe care ii putem gasi in Romania, care vor lucreze intr-o companie care isi dezvolta propriul ei produs, care are propriul ei destin. Intra in articol pentru a viziona interviul integral.

TOP 10 cele mai bune aeroporturi din lume: aici te bucuri de spa, zone verzi si arhitectura moderna

Cele mai bune aeroporturi din lume au fost votate de peste 13 milioane de calatori din 106 tari dupa o serie de criterii, printre care confort, localizarea toaletelor, securitate si limbile straine vorbite de angajati. Iata care sunt aeroporturile in.

webPR: Maratonul DHL Stafeta Carpatilor sustine cel mai mare numar de sportivi paralimpici romani din istorie, calificati la Jocurile Paralimpice de la Rio!

DHL a dat start inscrierilor la Maratonul DHL Stafeta Carpatilor, unul din cele mai indragite evenimente de alergare montana din Romania, care are loc in Poiana Brasov, si se afla anul acesta la editia cu numarul 7.

Angajari in Politia Buzau, din randul civililor. Cei mai multi candidati opteaza pentru postul rural Vadu Pasii

Peste 200 de buzoieni si-au depus dosarele pentru concursul de angajare in Politie, in primele doua zile de inscrieri. Aglomeratie in fata Clubului Politistilor a fost si astazi, in cea de-a treia zi in care cei care doresc sa ajunga agenti de ordine publica in cadrul IPJ pot depune actele necesare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )