Libnet.ro
UNICEF

12:45

Economist roman, stabilit la Londra: Romania este cea mai saraca tara in Europa Centrala si de Est. Marii investitori, rezervati in privinta deciziei de a accesa pe piata locala

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Economist roman, stabilit la Londra: Romania este cea mai saraca tara in Europa Centrala si de Est. Marii investitori, rezervati in privinta deciziei de a accesa pe piata locala

Efervescenta pietei imobiliare din Romania a fost amplu analizata in cadrul evenimentului SEE Property Forum 2017, acolo unde mari investitori si specialisti imobiliari s-au reunit pentru a tapeta noutatile prin care unul dintre cele mai dinamice. continuă pe Wall-Street Ro

Nestle se apropie de pragul de afaceri de 200 mil. euro: Romania are cea mai mare crestere din regiune

Nestle, unul dintre cei mai mari jucatori din industria bunurilor de larg consum din Romania, a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de 764 mil. lei, in crestere cu 13%, si estimeaza ca ritmul se va mentine si in acest an, a declarat Herve de.

Draexlmaier investeste 150 milioane de euro in extinderea a doua fabrici din Romania, dar inchide cea mai veche fabrica. 800 de oameni vor fi dati afara

Draexlmaier, una dintre cele mai mari companii din industria de componente auto, isi extinde afacerile in tara noastra, urmand a investi 150 de milioane de euro in extinderea a doua fabrici. in acelasi timp, Draexlmaier inchide cea mai veche fabrica din Romania si va disponibiliza 800 de oameni de la 1 iulie.

Antena 3, cea mai urmarita televiziune in 29 martie 2017

Antena 3 a fost cea mai urmarita televiziune de stiri din Romania in 29 martie, ziua in care Ministrul Justitiei a prezentat raportul de evaluare a L. Kovesi si a lui Augustin Lazar, Printul Charles a sosit intr-o.

The Telegraph scrie despre satul britanic cu cea mai lenta conexiune la internet: Exista locuitori care se trezesc la ora 4 dimineata pentru a putea prinde o viteza decenta

Un sat din regiunea Tara Galilor numit Abererch este locul din MareaBritanie cu cea mai slaba viteza de internet, mai slaba decat la tabarade baza a Everestului. The Telegraph scrie ca viteza medie este de numai 2 Mbps, in timp ce in Regat cele mai bune conexiuni sunt de 40 Mbps.Internetul extrem de lent afecteaza micii intreprinzatori, unii dintreei fiind nevoiti sa se trezeasca la 4 dimineata pentru a-si rezolvadiversele treburi online si pentru a reusi sa trimita cateva banalee-mail-uri.

Enel incepe lucrarile de constructie la cea mai mare centrala fotovoltaica solara de pe continentul american

Enel SpA, prin filiala mexicana Enel Green Power Mexico EGPM), a inceput lucrarile de constructie la centrala fotovoltaica solara Villanueva de 754 MW in Viesca, statul Coahuila, fiind cea mai mare unitate solara in constructie de pe continentul american si cel mai mare proiect solar al Enel la nivel mondial.

Oficial NATO Patrick Turner: Romania este unul dintre cei mai puternici aliati ai nostri

Romania este un aliat puternic si important al NATO in ceea ce priveste stadiul de implementare a angajamentelor pentru masurile de crestere a rezilientei luate la Summitul de la Varsovia, a declarat, marti, asistentul Secretarului General al NATO, Patrick Turner, potrivit Agerpres.

Cea mai mare amenda pe care o poate primi un sofer. Cum se calculeaza suma cand sunt mai multe abateri

Odata cu cresterea salariului minim brut, de la 1 februarie au crescut si amenzile de circulatie. Pentru persoanele fizice, cea mai mare amenda poate fi de 2. 900 de lei. in cazul unui cumul de contraventii, amenzile se aduna, dar nu pot depasi 5. 800 de lei.

Ponta nu este cel mai in masura sa vorbeasca cine si de ce a iesit din barca USL

Victor Ponta nu este cel mai in masura sa vorbeasca despre cine si de ce a iesit din barca USL, a declarat ieri liderul PSD, Liviu Dragnea.

Cea mai PROFITABILA munca in Bangladesh pune VIATA oamenilor in PERICOL! Cu ce se ocupa localnicii (VIDEO)

In Bangladesh oamenii sunt pusi in pericol in fiecare zi. O munca profitabila pentru cine este in conducere, insa periculoasa pentru cei care o practica este reciclarea navelor. Mai mu.

Cea mai frecventa forma de hernie de disc

Hernia de disc este o afectiune a coloanei vertebrale care poate aparea in orice parte a coloanei, insa, de cele mai multe ori, se iveste la nivelul inferior al acesteia, in zona lombara. Exista cazuri in care hernia de disc se dezvolta la nivelul gatului cervical) si mai rar toracic.

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )