Libnet.ro
UNICEF

00:06

Economistul Benta, predictie dura pentru romani dupa prabusirea leului: Efectele deprecierii monedei nationale

Antena3 Antena3,
Economistul Benta, predictie dura pentru romani dupa prabusirea leului: Efectele deprecierii monedei nationale

Adrian Benta a vorbit despre prabusirea leului si a lansat o previziune economica dura pentru romani. Economistul sustine ca principala cauza a ceea ce se intampla din punct de vedere economic este faptul ca noi traim cam pe datorie. continuă pe Antena3

Lovitura dura pentru Guvernul Orban. Avocatul Poporului a atacat la CCR OUG privind alegerile anticipate

Lovitura dura pentru Guvernul Orban. Avocatul Poporului a atacat la Curtea Constitutionala Ordonanta privind alegerile anticipate. Renate Weber a vorbit la Antena 3 despre incalcari grave ale Constitutiei.

Florin Citu, vesti bune pentru romani: Rate mai mici. Dobanzile continuasa scada. increderea investitorilor in guvernarea PNL creste zilnic

Ministrul interimar al Finantelor, Florin Citu, a venit cu o veste buna pentru romani. Potrivit acestuia, dobanzile continua sa scada, iar increderea investitorilor continua sa creasca in guvernarea PNL.

Schimbari majore la ANAF! Ce se va intampla la descinderi. Anunt important pentru romani

Se anunta o reforma la ANAF, iar inspectorii antirauda vor fi inarmati pana in dinti. Se vor face disponibilizari, iar inspectorii antifrauda vor primi pistoale, electrosocuri si spray paralizant pentru descinderile la care participa. Schimbari majore la ANAF! Ce se va intampla la descinderi Florin Citu merge inainte cu reforma ANAF. Proiectul de modernizare a .

Imagini din culisele meciului de tenis Halep-Jabeur! Ce urmeaza pentru romanca dupa victoria obtinuta la turneul din Dubai. Foto

Simona Halep, revenire spectaculoasa la Dubai! Dupa cateva infrangeri, dupa ce a pierdut primul set, campioana noastra a reusit sa castige victorios setul secund cu scorul 6-2. Ce urmeaza pentru romanca dupa turneul din Dubai? Meci Halep-Jabeur: Imagini din culisele debutului de la Dubai Simona Halep poate rasufla usurata! Jucatoarea e tenis a invins in .

Amenda pentru CFR dupa ce a transformat in cosmar viata unor localnici din Hunedoara. Compania trebuie sa plateasca 60 de mii de lei

Amenda pentru CFR, dupa ce a transformat in cosmar viata localnicilor dintr-o comuna hunedoreana! CFR trebuie sa plateasca 60. 000 de lei, dupa ce a ridicat munti de materiale de constructii in fata portilor oamenilor, fara sa aiba vreo autorizatie. Motivul a fost ca drumul de fier va fi construit in apropiere.

Rares Bogdan, replica dura pentru USR

Povestea de dragoste dintre PNL si USR pare sa se fi sfarsit. Dupa atacurile venite asupra liberalilor, acestia au replicat dur, prin vocea europarlamentarului Rares Bogdan.

Surpriza Renault pentru romani: cand se lanseaza Dacia electrica

La aproape o saptamana dupa ce-a confirmat ca vom avea o Dacia electrica, Renault confirma si data de prezentare. Si, da, e o veste buna. Renault a anuntat ca Dacia electrica nu va veni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2768 seconds )