Libnet.ro
UNICEF

23:30

Florin Citu, vesti bune pentru romani: Rate mai mici. Dobanzile continuasa scada. increderea investitorilor in guvernarea PNL creste zilnic

Antena3 Antena3,
Florin Citu, vesti bune pentru romani: Rate mai mici. Dobanzile continuasa scada. increderea investitorilor in guvernarea PNL creste zilnic

Ministrul interimar al Finantelor, Florin Citu, a venit cu o veste buna pentru romani. Potrivit acestuia, dobanzile continua sa scada, iar increderea investitorilor continua sa creasca in guvernarea PNL. continuă pe Antena3

VESTI EXCELENTE pentru ROMANI! EI vor primi 6 SALARII MEDII la iesirea la PENSIE! Este DECIZIA momentului

Vesti bune pentru acesti romani. Camera Deputatilor a adoptat un proiect legislativ conform caruia cadrele didactice din mediul rural vor primi un sprijin financiar. Statul vrea sa le ofere bani pentru a se.

Vesti bune pentru elevi! Statul ar putea oferi acestei categorii de scolari cate 200 de euro

Vesti bune pentru elevi. Scolarii pot primi 200 de euro din partea statului. Ministerul Educatiei a pus in dezbatere un proiect ce va continua programul de acordare de ajutor financiar Euro 200.

FLORIN CITU: Banii pentru cresterea pensiilor sunt in buget

ACTUALIZARE - Florin Citu, ministrul propus pentru Finante, a primit aviz de respingere din partea comisiilor reunite de buget-finante ale Parlamentului, dupa o audiere de aproape trei ore si presarata cu multe discutii tensionate si ironii. Au fost 18 voturi pentru si 18 impotriva. --- * ACTUALIZARE - Florin Citu: Am ales un ritm gradual de reducere a deficitului pentru a trece de la o politica fiscala prociclica la una anticiclica. E un plan credibil. Referitor la cheltuieli, nu e nimic suplimentar, e legislatia in vigoare. Ce am putut am oprit: am inghetat indemnizatiile, veniturile demnitarilor, dar Parlamentul ne submineaza. --- * ACTUALIZARE - Claudiu Nasui USR) catre Florin Citu: Odata ce ati devenit ministru, nu ati mai facut lucruri promise. Cel mai grav e aceasta crestere a deficitului. Stiu ca e moartea pasiunii sa vorbesti despre deficit, dar el va avea un impact major asupra Romaniei.

Florin Citu a primit aviz de respingere in urma audierii din Parlament (VIDEO)

UPDATE:Florin Citu a primit aviz de respingere in urma audierii din comisiile reunite de finante ale Parlamentului. Florin Citu, ministrul propus pentru portofoliul Finantelor, Florin Citu, a fost.

Florin Citu, aviz negativ in Comisiile Parlamentare

ACTUALIZARE - Florin Citu, ministrul propus pentru Finante, a primit aviz de respingere din partea comisiilor reunite de buget-finante ale Parlamentului, dupa o audiere de aproape trei ore si presarata cu multe discutii tensionate si ironii. Au fost 18 voturi pentru si 18 impotriva. --- * ACTUALIZARE - Florin Citu: Am ales un ritm gradual de reducere a deficitului pentru a trece de la o politica fiscala prociclica la una anticiclica. E un plan credibil. Referitor la cheltuieli, nu e nimic suplimentar, e legislatia in vigoare. Ce am putut am oprit: am inghetat indemnizatiile, veniturile demnitarilor, dar Parlamentul ne submineaza.

Florin Citu: PSD ii uraste pe romani. Trebuie sa-i oprim. E nevoie urgent de alegeri anticipate

Florin Citu, ministrul propus al Finantelor care a primit aviz negativ la audierile de luni din Parlament, a rabufnit impotriva celor din PSD.

Schimbari majore la ANAF! Ce se va intampla la descinderi. Anunt important pentru romani

Se anunta o reforma la ANAF, iar inspectorii antirauda vor fi inarmati pana in dinti. Se vor face disponibilizari, iar inspectorii antifrauda vor primi pistoale, electrosocuri si spray paralizant pentru descinderile la care participa. Schimbari majore la ANAF! Ce se va intampla la descinderi Florin Citu merge inainte cu reforma ANAF. Proiectul de modernizare a .

Cum s-a pregatit Romania pentru coronavirus. Ministrul Florin Citu a oferit detalii importante

Ministerul Afacerilor Externe a confirmat, miercuri, ca un al doilea caz de infectare cu noulcoronavirusa fost confirmat la un cetatean roman, membru al echipajului pe vasul de croaziera Diamond Princess. Cum s-a pregatit Romania pentru coronavirus MAE mai precizeaza ca autoritatile locale au transmis ca toate persoanele prezente la bordul navei au fost supuse testelor .

Florin Citu: Ceea ce este acum la CEC Bank si la EximBank sunt sinecuri

Ministrul interimar al Finantelor, Florin Citu, a declarat, miercuri seara, ca este inadmisibil ca presedintele CA de la CEC Bank sa aiba salariul de trei ori mai mare decat presedintele Romaniei. Ceea ce acum acum este la CEC Bank si la EximBank sunt sinecuri, a mai spus Citu.

Florin Citu, imprumut urias la banci in ziua in care a primit aviz negativ la audierile din Parlament

Florin Citu a mai facut un imprumut urias la banci, chiar luni, in ziua in care a primit iar aviz negativ pentru un mandat de ministru de Finante, in comisiile parlamentare de specialitate.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )