Libnet.ro
UNICEF

06:15

Ecran in Piata Ovidiu pentru Euro 2016. Microbistii, chemati la vizionarea in aer liber a meciurilor de la campionat

Adevărul Adevărul,
Ecran in Piata Ovidiu pentru Euro 2016. Microbistii, chemati la vizionarea in aer liber a meciurilor de la campionat

Campionatul European de Fotbal va putea fi urmarit de microbisti in Piata Ovidiu, pe un ecran urias montat special pe toata durata competitiei Euro 2016. continuă pe Adevărul

Pentru EURO 2016, francezi au o aplicatie ce anunta amenintarile teroriste

Cu doar cateva zile inaintea meciului de fotbal Romania Franta de la EURO 2016, Ministerul de Interne al Frantei a lansat o aplicatie intitulata SAIP. Aflata in continuare intr-o stare de urgenta ridicata, Franta continua sa se afle sub o amenintare terorista constanta. Din acest motiv, printre pregatirile pentru EURO 2016, s-a aflat si dezvoltarea [].

Parcul IOR din Capitala este pregatit pentru EURO 2016. Un spatiu urias a fost amenajat pentru suporteri (VIDEO)

Suporterii nationalei au incepand de maine posibilitatea de a viziona in aer liber, in Bucuresti, meciurile de la Euro 2016. Pentru ca in parcul IOR, pentru 30 de zile.

VIDEO Unitati antitero in fiecare colt al Frantei pentru EURO 2016. Stresul pentru noi este maxim sa nu cumva sa se intample ceva

Au mai ramas doar 3 zile pana la sarbatoarea fotbalului. UEFA Euro 2016 incepe vineri la Pro TV cu partida Romania-Franta, intr-un climat de tensiune si cu masuri draconice de securitate.

Masuri extreme de securitate pentru Euro 2016! Nu se vor difuza meciuri in aer liber pe terasele din Franta

Noi masuri de securitate in Franta! Proprietarii de baruri si restaurante nu vor avea autorizatia de a amplasa ecrane TV in afara incintelor pe durata campionatului Euro 2016 pentru a difiza meciurile.

inainte de Romania-Franta de la Euro 2016, francezii lanseaza o aplicatie care te avertizeaza in caz de atentat

Cu doar cateva zile inaintea meciului de fotbal Romania Franta de la EURO 2016, Ministerul de Interne al Frantei a lansat o aplicatie intitulata SAIP. Aflata in continuare intr-o stare de urgenta ridicata, Franta continua sa se afle sub o amenintare terorista constanta. Din acest motiv, printre pregatirile pentru EURO 2016 si, implicit pentru primul [].

Pronosticul lui Pele pentru EURO 2016. Nu vede Franta printre finaliste

Legendarul jucator brazilian Pele a fost intrebat ce crede despre turneul final al Campionatului European si chiar a avansat un pronostic cu privire la cele doua echipe care vor ajunge in finala.

Decizia de ultima ora luata de Anghel Iordanescu inainte de primul meci de la Euro 2016

Selectionerul Anghel Iordanescu a decis ca fotbalistii din lotul Romaniei, odata ajunsi in Franta pentru EURO 2016, sa fie invizibili pentru ziaristi si suporteri, scrie marti ziarul LEquipe.

Bucurestenii pot viziona gratuit meciurile de la Euro 2016 pe un ecran gigant amplasat in Parcul Bazilescu

Microbistii bucuresteni pot viziona meciurile de la Campionatul European de Fotbal - Franta 2016 in Parcul Bazilescu din Sectorul 1 al Capitalei. Timp de o luna, in perioada 10 iunie - 10 iulie 2016 administratia locala a Sectorului 1 va amplasa pe platoul din fata Teatrului de Vara din Parcul Bazilescu un ecran gigant pe care iubitorii fotbalului din Capitala vor putea urmari gratuit partidele de la Euro 2016.

Brigada de arbitraj din Romania la EURO 2016

Romanul Ovidiu Hategan va arbitra meciul Polonia - Irlanda de Nord, din Grupa C a EURO 2016, care se va desfasura duminica in orasul francez Nisa, a anuntat UEFA, citata de Agerpres.

Cele mai bune televizoare pe care sa vezi meciul Franta Romania de la Euro 2016

Franta Romania, primul meciul de la Euro 2016, va avea loc vineri,iar turneul final este o ocazie pentru eMAG de a porni o noua campanie de reduceri. Euro 2016 va fi un turneu extrem de interesant, datorita noului format implementat. Avand in vedere ca ocompetitie fotbalistica atat de intensatrebuie traita la maximum, cei de [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )