Libnet.ro
UNICEF

15:15

Brigada de arbitraj din Romania la EURO 2016

Online Sport Online Sport,
Brigada de arbitraj din Romania la EURO 2016

Romanul Ovidiu Hategan va arbitra meciul Polonia - Irlanda de Nord, din Grupa C a EURO 2016, care se va desfasura duminica in orasul francez Nisa, a anuntat UEFA, citata de Agerpres. continuă pe Online Sport

CNA: Televiziunile pot difuza cate un extras de maximum 90 de secunde din meciurile Euro 2016

Televiziunile romanesti care nu au drepturi de difuzare a meciurilor din cadrul Campionatului European de Fotbal 2016 pot transmite cate un extras de maximum 90 de secunde pe zi din aceasta competitie, au stabilit marti membrii Consiliului National al Audiovizualului CNA), reuniti in sedinta, informeaza Agerpres.

Cele mai bune televizoare pe care sa vezi meciul Franta Romania de la Euro 2016

Franta Romania, primul meciul de la Euro 2016, va avea loc vineri,iar turneul final este o ocazie pentru eMAG de a porni o noua campanie de reduceri. Euro 2016 va fi un turneu extrem de interesant, datorita noului format implementat. Avand in vedere ca ocompetitie fotbalistica atat de intensatrebuie traita la maximum, cei de [].

Ecran in Piata Ovidiu pentru Euro 2016. Microbistii, chemati la vizionarea in aer liber a meciurilor de la campionat

Campionatul European de Fotbal va putea fi urmarit de microbisti in Piata Ovidiu, pe un ecran urias montat special pe toata durata competitiei Euro 2016.

inainte de Romania-Franta de la Euro 2016, francezii lanseaza o aplicatie care te avertizeaza in caz de atentat

Cu doar cateva zile inaintea meciului de fotbal Romania Franta de la EURO 2016, Ministerul de Interne al Frantei a lansat o aplicatie intitulata SAIP. Aflata in continuare intr-o stare de urgenta ridicata, Franta continua sa se afle sub o amenintare terorista constanta. Din acest motiv, printre pregatirile pentru EURO 2016 si, implicit pentru primul [].

MULTIMEDIA Romania la EURO 2016 - Cu ei defilam... Care sunt jucatorii nationalei in Franta, pe ce stadioane joaca Romania si cum stam la capitolul statistica

Romania porneste vineri in cea de-a cincea sa participare la un campionat european de fotbal. Meciul cu Franta de pe arena Stade de France va deschide un campionat asteptat de intreg batranul continent, iar nationala noastra va incerca sa rastoarne buturuga mare, chiar pe terenul echipei gazda. Cu un lot de 23 de jucatori, cu o medie de varsta de 28,3 ani si o valoare de piata cumulata de circa 56 milsioane de euro, reprezentativa Romaniei porneste in competitie cu una dintre cele mai slabe sanse, fiind cotata pe locul 21 din 24 de echipe participante. Vezi in detaliu care e lotul Romaniei, statistica noastra europeana si care sunt stadioanele pe care tricolorii vor juca meciurile grupele.

MULTIMEDIA - Prezentare Euro 2016: Romania, cenusareasa sau surpriza? - Stadioanele din Franta care vor gazdui turneul final

Calificata la turneul final european dupa o pauza de opt ani, nationala Romaniei va deschide balul de la EURO 2016 intr-o partida cu Franta, tara gazda a intrecerii vineri, de la ora 22:00). Tricolorii si-au propus sa fie una din surprizele placute ale turneului, punctul forte al echipei lui Anghel Iordanescu fiind defensiva prima reprezentativa a primit doar doua goluri in preliminarii). Euro se va disputa in perioada 10 iunie 10 iulie, iar meciurile vor fi gazduite pe 10 stadioane, unele noi, altele renovate special pentru acest turneu.

Euro 2016: Romania nu a mai invins Franta de 44 de ani. Rupem blestemul?

Nationala de fotbal a Romaniei nu a mai invins Franta, prima sa adversara de la Euro 2016, de 44 de ani, iar bilantul meciurilor cu Les Bleus le este complet defavorabil jucatorilor nostri.

Pentru EURO 2016, francezi au o aplicatie ce anunta amenintarile teroriste

Cu doar cateva zile inaintea meciului de fotbal Romania Franta de la EURO 2016, Ministerul de Interne al Frantei a lansat o aplicatie intitulata SAIP. Aflata in continuare intr-o stare de urgenta ridicata, Franta continua sa se afle sub o amenintare terorista constanta. Din acest motiv, printre pregatirile pentru EURO 2016, s-a aflat si dezvoltarea [].

Anatomia EURO 2016: cum stam cu inaltimea, varsta si greutatea

UEFA, preluata de agentia romana de presa Agerpres, a realizat un top la EURO 2016 pe criterii de inaltime, varsta si greutate. Romania este si ea acolo. Portarul Pantilimon este cel mai inalt jucator, dar Romania o greutate medie printre cele mai mici de la turneul final de Franta, semn ca ar trebui sa consumam mai mult zahar, sare si grasimi.

EURO 2016 - Programul complet al competitiei de fotbal din Franta

Campionatul european de fotbal EURO 2016 incepe pe 10 iunie, odata cu mediul de debut dintre Franta si Romania. Aceasta partida este prima dintre cele 51 de meciuri care se vor disputa la EURO.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )