Libnet.ro
UNICEF

20:15

E-Distributie Dobrogea a investit 1,7 milioane lei pentru linii electrice de inalta tensiune

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
E-Distributie Dobrogea a investit 1,7 milioane lei pentru linii electrice de inalta tensiune

E-Distributie Dobrogea, parte a grupului energetic italian Enel, este pe cale sa finalizeze un program pentru montarea unui numar de 1. 000 de distantiere de faza pe noua linii electrice aeriene de inalta tensiune din judetele Calarasi, Ialomita si Tulcea, valoarea investitiei fiind de aproximativ 1,7 milioane de lei, potrivit unui comunicat al companiei. continuă pe Ziarul Bursa

Primaria Capitalei da inca 1,4 milioane lei pentru organizarea Targului de Craciun din Piata Constitutiei, ajungand la circa 3 milioane lei

Primaria Capitalei prin CREART da inca 1,4 milioane lei pentru organizarea Targului de Craciun din Piata Constitutiei, potrivit anuntului de atribuire postat pe SEAP. Contractul vizeaza asigurarea iluminat si sonorizare patinoar, targ, alimentare carusel, Casa lui Mos Craciun ,inchiriere generatoare cu combustibil, cablare casute mestesugari, brad sa se poata aprinde oricand), patinoar, iesle, realizare produse informative si de promovare, asigurare servicii promovare eveniment si asigurare servicii ambulanta.

Conversmin a avut pierderi de 1,5 milioane lei

Compania de stat Conversmin, infiintata in anul 2002 pentru inchiderea minelor unde a fost sistata extractia si pentru ecologizarea zonelor afectate de activitatea miniera, a avut pierderi de 1,5 milioane lei, in primele noua luni ale acestui an, iar in perioada respectiva a realizat lucrari si servicii de 33,5 milioane lei, a anuntat miercuri actionarul majoritar, Ministerul Economiei.

Tranzactii de 24,1 milioane lei, in debutul tranzactionarii actiunilor Sphera Franchise Group

Piata Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in sedinta de tranzactionare de ieri, o lichiditate de 58,56 milioane de lei 12,65 milioane de euro), peste media zilnica a acestui an 48,73 milioane lei), in contextul in care sase din indicii bursieri, inclusiv BET, au incheiat in teritoriu negativ.

Profitul net al ING a crescut cu 35%, ajungand la 391 milioane lei

Profitul net al ING Romania, dupa cele noua luni ale anului, a crescut cu 35%, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, la 391 milioane lei, in timp ce profitul brut raportat este de 459 milioane de lei, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

Profitul net al Cemacon a crescut la 13,86 milioane lei

Producatorul de caramizi Cemacon CEON) a raportat in primele noua luni un profit net de 13,86 milioane lei, in crestere cu 108% fata de perioada ianuarie-septembrie 2016, cand rezultatul net s-a ridicat la 6,67 milioane lei, potrivit unui comunicat de presa al companiei remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Primaria Satu Mare e pe punctul de a pierde peste 30 milioane lei din cauza Revolutiei Fiscale

Excedentul financiar din 2016, dedicat investitiilor si datorat lipsei unui contract de intretinere a drumurilor pune municipiul Satu Mare in postura de a pierde peste 30 milioane lei dupa Revolutia Fiscala.

FOTOGALERIE Compania Nationala de Investitii a finalizat lucrarile la Stadionul din Craiova. Arena are peste 30.000 de locuri si a costat 240 milioane lei

Compania Nationala de Investitii a finalizat lucrarile la Stadionul din Craiova, a facut receptia obiectivului si acesta a fost predat primariei, anunta Ministerul Dezvoltarii intr-un comunicat de presa. Stadionul a costat aproximativ 240 milioane lei, are 30. 983 de locuri si a fost construit in aproximativ 2 ani. Stadionul nu are deocamdata avizele din partea ISU, FRF si LPF, sarcina obtinerii acestora revenind beneficiarului, respectiv Primaria municipiului Craiova, potrivit sursei citate.

Suma autorizata la plata este de peste 900 milioane euro pentru fermieri

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) informeaza ca suma totala autorizata la plata pana in prezent, reprezentand avans aferent Campaniei 2017, este de 902,17 milioane euro pentru un numar de 735. 091 fermieri care au depus Cerere unica de plata.

Fara compensatiile statului, CFR Calatori ajunge la pierderi de 90 milioane lei, desi in martie estima profit de 1,5 milioane lei

Un nou proiect de HG privind aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli rectificat pe anul 2017 al CFR Calatori prevede pierderi de 90,521 milioane de lei, fata de un profit brut de 1,475 milioane de lei prevazut in proiectul de buget publicat pe 30 martie 2017.

Profitul net al producatorului de caramizi Cemacon s-a dublat in primele noua luni, ajungand la 13,86 milioane de lei

Producatorul de caramizi Cemacon CEON) a raportat in primele noua luni un profit net de 13,86 milioane de lei, in crestere cu 108% fata de perioada ianuarie-septembrie 2016, cand rezultatul net s-a ridicat la 6,67 milioane lei, arata un comunicat transmis miercuri de companie Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )