Libnet.ro
UNICEF

21:30

EDIT TARCOLEA, TOYOTA ROMANIA: Piata auto din tara noastra va creste cu 15% anul acesta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
EDIT TARCOLEA, TOYOTA ROMANIA: Piata auto din tara noastra va creste cu 15% anul acesta

Piata auto locala ar putea creste in acest an cu 15% comparativ cu anul 2018, iar gradul de adoptie al vehiculelor hibrid se va mentine ridicat, in conditiile in care acesta depaseste media europeana, a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa, Edit Tarcolea, general manager Toyota Romania. continuă pe Ziarul Bursa

POTRIVIT LUI EDIT TARCOLEA, TOYOTA ROMANIA, ANUL ACESTA: Piata auto din tara noastra, posibila crestere de 15%

Piata auto locala ar putea creste in acest an cu 15% comparativ cu anul 2018, iar gradul de adoptie al vehiculelor hibrid se va mentine ridicat, in conditiile in care acesta depaseste media europeana, a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa, Edit Tarcolea, general manager Toyota Romania.

Laboratorul de Control Doping din tara noastra a scapat de suspendare

Sustinatorii sportului curat din tara noastra primesc o veste buna: Agentia Mondiala Antidoping AMA/WADA) a ridicat suspendarea acreditarii Laboratorului de Control Doping din Romania.

FIC: Mediul de afaceri din tara noastra s-a inrautatit

Mediul de afaceri din tara noastra s-a inrautatit, conform celor mai recente rezultate ale indicelui perceptiei membrilor Consiliului Investitorilor Straini FIC) despre mediul de afaceri, realizat in luna martie.

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, dupa controalele facute in spitalele din tara: Resurse sunt. Ce am vazut eu este nepasare. Si cheltuirea banului public

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a spus, dupa ce a efectuat mai multe controale in spitalale din tara, ca incearca ca prin vizitele pe care le face sa arat ca noi suntem principalii vinovati, ne.

REYNAERS ROMANIA: Piata de tamplarie de aluminiu, crestere de minim 5% in 2019

Reynaers Aluminium Romania, parte a liderului european pe segmentul solutiilor de aluminiu pentru sectorul de constructii, estimeaza o evolutie a pietei de tamplarie de aluminiu cuprinsa intre 5 % si 10 % pana la finalul acestui an.

REYNAERS ROMANIA: Piata de tamplarie de aluminiu, crestere de minim 5% in 2019

Reynaers Aluminium Romania, estimeaza o evolutie a pietei de tamplarie de aluminiu cuprinsa intre 5 % si 10 % pana la finele acestui an. Totodata, reprezentantii Reynaers Romania se asteapta la aceeasi crestere procentuala a cifrei de afaceri a companiei in 2019, sustinuta de directiile pietei, precum si de strategia de dezvoltare planificata.

Alpha Bank Romania - primul program de obligatiuni ipotecare din tara

Alpha Bank Romania a lansat Programul de obligatiuni ipotecare in valoare de 1 miliard euro Programul).

CUTREMUR la granita cu Romania! ZONELE din tara noastra unde S-A RESIMTIT cel mai tare!

Un cutremur s-a produs, in noaptea de luni spre marti, la granita cu Romania! Seismul s-a produs in Serbia si a avuto magnitudine de 3,2 grade pe scara Richter. Cutremurul a fost localizat la numai 7.

Alerta de fenomene meteo periculoase imediate in cinci judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologiea emis, joi, o noua avertizare nowcasting Cod galben de vant, ploaie si descarcari electrice, valabila in zone din Banat, Crisana si Oltenia. Potrivit.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )