Libnet.ro
UNICEF

01:05

Editia speciala 360 de grade: Portaluri energetice din Bucuresti (VIDEO)

B1 B1,
Editia speciala 360 de grade: Portaluri energetice din Bucuresti (VIDEO)

Alina Badic a vorbit in editia speciala a emisiunii 360 de grade despre portaluri energetice si zone portal din Bucuresti. in cadrul emisiunii s-au dat mai multe exemple de astfel de zone. continuă pe B1

Editia speciala 360 de grade: Locuri benefice si zone malefice (VIDEO)

Alina Badic a vorbit in editia speciala a emisiunii 360 de grade despre locuri benefice si zone malefice. in cadrul emisiunii s-au dat mai multe exemple de astfel de locuri. Sunt.

Spitalul din Bucuresti care arata atat de rau incat a fost folosit ca decor pentru un film de groaza

Un spital din Capitala a devenit decorul unui film de groaza. La propriu. Cateva scene din Ghost Rider 2 s-au filmat in una din sectiile Spitalul CF 2 din Bucuresti, dezvaluie cativa medici sub pr.

Un bloc din Bucuresti, invadat de sobolani

Un bloc din Bucuresti este invadat de sobolani, locatarii, care nu mai pot face fata invaziei, ajungand sa zideasca plase de sarma pe peretii exteriori ai imobilului pentru a opri rozatoare sa le in.

Un barbat din Bucuresti a murit dupa ce a fost lovit de tramvai

Un barbat, in varsta de 45 de ani, a fost lovit mortal de tramvai in intersectia dintre Soseaua Viilor si strada Constantin Istrati din Capitala. La fata locului au intervenit detasamentul.

Barbat din Bucuresti, in stare critica dupa ce a fost lovit de tramvai

UPDATE: Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti-Ilfov revine cu precizari legate de barbatul lovit de un tramvai pe Soseaua Viilor din Capitala, afirmand ca acesta a fost resuscitat.

Vesti bune pentru soferii din Bucuresti. Anuntul facut de Gabriela Firea

Gabriela Firea a facut publice noile proicte care vor fi demarate in Bucuresti in ceea ce priveste fluidizarea traficului. Primarul Capitalei anunta investitii de peste 200 de milioane de.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )