Libnet.ro
UNICEF

19:15

Un bloc din Bucuresti, invadat de sobolani

B1 B1,
Un bloc din Bucuresti, invadat de sobolani

Un bloc din Bucuresti este invadat de sobolani, locatarii, care nu mai pot face fata invaziei, ajungand sa zideasca plase de sarma pe peretii exteriori ai imobilului pentru a opri rozatoare sa le in. continuă pe B1

Barbatul suspectat ca a agresat doi copii in liftul unui bloc din sectorul 6 al Capitalei, retinut pentru 24 de ore

Barbatul care a agresat, vineri dimineata, doi copii in liftul unui bloc din Bucuresti a fost retinut luni pentru 24 de ore, dupa mai multe ore de audieri, anunta News. ro. El a fost prins de politisti luni dimineata. Agresorul este politist in cadrul Brigazii Rutiere a Capitalei, iar la audieri a recunoscut faptele.

Un senator nu este lasat sa intre intr-un centru de plasament din Bucuresti. Nu stiu ce vor atat de tare sa ascunda... (VIDEO)

Vlad Alexandrescu a facut in aceste zile mai multe vizite in centrele de copii din Bucuresti si Ilfov, in calitate de senator, pentru a intelege care sunt problemele cu care se confrunta.

Tolo.ro: Un bebelus infectat cu candida a murit de septicemie la Spitalul Sf. Pantelimon din Bucuresti. Ministerul Sanatatii a trimis un control abia la 3 luni dupa deces

Un bebelus nascut la data de 1 septembrie 2017 a murit pe 7 octombrie 2017, la Spitalul Sf. Pantelimon din Bucuresti, dupa ce s-a infectat cu canidida si, apoi, a facut septimecemie, scrie Tolo. ro. Potrivit sursei citate, Ministerul Sanatatii a ordonat un control in acest caz abia aproape 3 luni mai tarziu, la finalul lunii decembrie.

Vesti bune pentru soferii din Bucuresti. Anuntul facut de Gabriela Firea

Gabriela Firea a facut publice noile proicte care vor fi demarate in Bucuresti in ceea ce priveste fluidizarea traficului. Primarul Capitalei anunta investitii de peste 200 de milioane de.

Aeroporturile din Bucuresti au inregistrat un trafic record in 2017

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti, care administreaza cele doua aeroporturi ale Capitalei, a inregistrat anul trecut un numar record de pasageri, de 12,84 milioane, cu 16,8% mai mult decat in 2016, depasind media europeana, a informat compania.

Decizie neasteptata. Un hipermarkat Carrefour din Bucuresti se inchide

Galeria comerciala Vitantis Shopping Center, situata in sud-estul Capitalei, in sectorul 4, va fi inchisa gradual in primul trimestrul din 2018, a anuntat Revetas Capital, proprietarul.

Decizie neasteptata. Un hipermarket Carrefour din Bucuresti se inchide

Galeria comerciala Vitantis Shopping Center, situata in sud-estul Capitalei, in sectorul 4, va fi inchisa gradual in primul trimestrul din 2018, a anuntat Revetas Capital, proprietarul.

Business report:Grila notarilor 2018: valorile apartamentelor din Bucuresti, mai mari cu 2,5%;Revolutia fiscala a PSD-ALDE a dus la o crestere cu 200% a contributiei de sanatate pentru cei mai vulnerabili dintre romani; Autostrazile pentru care statul a

Metoda 4 luni: Guvernul blocheaza drumul Romaniei spre OCDE, clubul celor mai respectate tari ale lumii. Politica provizoratului, promovata de. ANAF iarta romanii de o serie de datorii, restante din anul 2017. Toate datoriile mai mici de 40 de lei, pe care contribuabilii erau.

De la capitan al Barcelonei si pana la condamnarea din Dosarul Transferurilor - Cine este Gica Popescu, consilierul premierului Mihai Tudose, cel care va coordona pregatirea Romaniei pentru EURO 2020

Nascut pe 9 octombrie 1967, Gica Popescu este unul din cei mai importanti jucatori pe care i-a dat fotbalul romanesc. Cu o viata exemplara din punct de vedere sportiv a fost chiar si capitanul Barcelonei la un moment dat), pe plan personal Popescu a platit tribut prieteniei toxice cu fratii impresari Ioan si Victor Becali, fostul capitan al tricolorilor fiind condamnat la 3 ani, o luna si zece zile de inchisoare cu executare pentru implicarea in Dosarul Transferurilor. A fost eliberat conditionat dupa ce a ispasit 20 de luni din pedeapsa, iar acum a revenit in lumina reflectoarelor: este consilierul premierului Mihai Tudose, urmand sa coordoneze pregatirea Romaniei pentru CE 2020 competitie unde tara noastra va gazdui patru partide).

Iohannis: Avem nevoie de o sustinere cat mai puternica a scolii din partea clasei politice. Este necesara dezvoltarea educatiei in baza unei strategii pentru a evita haosul legislativ

Klaus Iohannis a declarat miercuri ca este necesara dezvoltarea educatiei in baza unei viziuni si a unei strategii pentru a evita haosul legislativ sau reformele care se anuleaza reciproc la cativa ani distanta, scrie Agerpres. Totodata, acesta a subliniat ca globalizarea ne obliga sa oferim elevilor nostri o pregatire comparabila cu cea existenta in tarile dezvoltate de pe mapamond si avem nevoie de o sustinere cat mai puternica a scolii din partea clasei politice.

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )