Libnet.ro
UNICEF

21:15

Editie speciala 360 de grade: Care sunt organele yin si yang (VIDEO)

B1 B1,
Editie speciala 360 de grade: Care sunt organele yin si yang (VIDEO)

Alina Badic a prezentat in editia speciala de sambata seara a emisiunii 360 de grade organele yin si yan din organismul uman. Astfel, organele yin sunt rinichii, inima, ficatul,. continuă pe B1

Editie speciala 360 de grade: Legatura dintre organe, emotii si elementele naturii (VIDEO)

Alina Badic a vorbit in editia speciala a emisiunii 360 de grade de sambata seara despre legatura dintre intre organe, emotii si elementele naturii, si cum anumite trairi pot.

LOTERIA BONURILOR FISCALE 16 IULIE 2017: Iata care sunt bonurile castigatoare si care e valoarea lor

LOTERIA BONURILOR FISCALE 16 IULIE 2017: Iata care sunt bonurile castigatoare si care e valoarea lor. Bonurile fiscale emise in data de 26 iunie 2017, cu valoarea de 20 de lei, au fost desemnate ca?.

Care sunt domeniile cele mai afectate de criza fortei de munca din Romania

Domeniile cele mai afectate de criza fortei de munca din Romania sunt IT-ul, centrele de servicii, industria automotive si retailul, a declarat, pentru Mediafax, Sorina Donisa, director general al unei companii de resurse umane.

Adevaruri ascunse. Care sunt lunile cu noroc la bani

Exista perioade ale anului in care nu se recomanda sa facem investitii sau sa demaram proiecte noi. De asemenea, exista luni ale anului, care se dovedesc a fi mult mai benefice pentru planurile noastre.

Care sunt limbile straine cele mai cautate de catre angajatori

Limbile nordice sunt la mare cautare pe piata muncii. Suedeza, daneza, norvegiana sau olandeza reprezinta cele mai cautatelimbi straine, dar sunt si cele mai bine platite din piata muncii. in.

Care sunt cele mai comune dimensiuni de jante

Jantele sunt un accesoriu important pentru orice autoturism, iar rolul lor este atat tehnic cat si estetic. Un set de jante poate influenta considerabil toata experienta condusului, prin urmare, alegerea unui set este un proces laborios care are nevoie de multa atentie si informatii la zi pe care sa va bazati.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )