Libnet.ro
UNICEF

05:15

Care sunt cele mai comune dimensiuni de jante

Online Sport Online Sport,
Care sunt cele mai comune dimensiuni de jante

Jantele sunt un accesoriu important pentru orice autoturism, iar rolul lor este atat tehnic cat si estetic. Un set de jante poate influenta considerabil toata experienta condusului, prin urmare, alegerea unui set este un proces laborios care are nevoie de multa atentie si informatii la zi pe care sa va bazati. continuă pe Online Sport

Care sunt cele mai scumpe domenii .ro vandute pana acum

Cand vine vorba de domenii . ro, nu am avut parte de un top foarte clar al celor mai scumpe astfel de site-uri vandute pana acum. Se vorbeste deseori despre cele mai scumpe domenii vandute la nivel mondial, deoarece in acest caz avem acces la informatii intr-un mod facil, insa cand vorbim despre cazul Romaniei, lucrurile [].

Cele mai cautate destinatii turistice din Europa si tara preferata a romanilor pentru vacanta

Cele mai recente date facute publice de Biroul European de Statistica Eurostat dezvaluie care sunt cele mai populare tari pentru turistii din Europa si care este destinatia de vacanta favorita a romanilor.

Compania care produce cele mai scumpe telefoane din lume a intrat in faliment

Recunoscut pentru oferta de telefoane mobile cu finisaje luxuriante, dar mai ales pentru pachetele de servicii care sporeau valoarea fiecarui exemplar vandut, producatorul.

Medicamente care afecteaza memoria

Pierderea memoriei nu este intotdeauna rezultatul imbatranirii creierului. Unele medicamente pe care le luam, in unele cazuri cu prescriptie medicala, pot afecta eficienta memoriei. Iata care sunt cele mai comune cinci tipuri de medicamente care ne pot afecta memoria, conform spring. org. uk.

TOP: cele mai spectaculoase insule din lume. Doua sunt in Europa

Cele mai spectaculoase insule din lume au fost dezvaluite intr-un top Travel and Leisure . Printre acestea, doua se afla in Europa. Iata care sunt cele mai apreciate insule si de ce trebuie sa iti planifici o vacanta aici, macar o data in viata.

Care au fost cele mai urmarite emisiuni de divertisment in iunie

Ultima luna dedicata productiilor importante de divertisment de pe micile ecrane a aratat care au fost preferintele romanilor.

Care sunt limbile straine cele mai cautate de catre angajatori

Limbile nordice sunt la mare cautare pe piata muncii. Suedeza, daneza, norvegiana sau olandeza reprezinta cele mai cautatelimbi straine, dar sunt si cele mai bine platite din piata muncii. in.

Postere cu George Soros, folosite de Guvernul Orban intr-o campanie impotriva imigratiei. Purtator de cuvant: Panourile stradale amintesc de cele mai intunecate ore ale Europei. Xenofobia regimului ungar si demonizarea refugiatilor sunt antieuropene

Campania Guvernului Orban, prin care a folosit afise cu imaginea finantatorului american de origine ungara George Soros impotriva imigrantilor, aminteste de cele mai intunecate ore ale Europei, a declarat, marti, purtatorul de cuvant al omului de afaceri.

7 ani de la moartea Madalinei Manole: cele mai frumoase piese lansate de Fata cu parul de foc VIDEO

Astazi se implinesc 7 ani de la moartea Madalinei Manole. Artista a lasat in urma ei un repertoriu bogat de piese care sunt fredonate de fani chiar si in ziua de azi.

Un pont pe zi: Dan Bara a prezentat cele mai interesante cote pentru meciul Craiova - Poli Iasi (VIDEO)

Dan Bara a prezentat din editia de joi seara a emisiunii Un pont pe zi cele mai interesante cote pentru meciul care deschide noul sezon din Liga I, Craiova - Poli Iasi. Oltenii si-au.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )