Libnet.ro
UNICEF

00:07

Editura Universitatii din Bucuresti, dubla performanta la Librex Iasi 2016

Editura Universităţii Bucureşti Editura Universităţii Bucureşti,
Editura Universitatii din Bucuresti, dubla performanta la Librex Iasi 2016

La editia a XXIV-a a Targului de Carte Librex Iasi, 9-13 martie 2016), Editura Universitatii din Bucuresti a obtinut doua distinctii importante: Premiul Ovidiu pentru editarea culturii clasice; Premiul Mihail Kogalniceanu pentru editarea cartii stiintifice si de specialitate acordat Consortiului Universitaria in formula de participare la ultimele targuri nationale de carte: Editura Universitatii []. continuă pe Editura Universităţii Bucureşti

EDITURA UNIVERSITATII DIN BUCURESTI, DUBLA PERFORMANTA LA LIBREX IASI 2016

La editia a XXIV-a a Targului de Carte Librex Iasi, 9-13 martie 2016), Editura Universitatii din Bucuresti a obtinut doua distinctii importante: Premiul Ovidiu pentru editarea culturii clasice; Premiul Mihail Kogalniceanu pentru editarea cartii stiintifice si de specialitate acordat Consortiului Universitaria in formula de participare la ultimele targuri nationale de carte: Editura Universitatii [].

Caravana EUB la Librex 2016, Iasi

54total views, 54views today.

Posta extinde parteneriatul cu eMAG: Clientii retailerului online vor putea sa-si ridice coletele in sase oficii postale din Bucuresti

Clientii retailerului online eMAG vor putea, incepand cu luna aprilie din acest an, sa-si ridice personal produsele comandate din sase oficii postale din Bucuresti, a anuntat marti Posta Romana. Noile puncte de livrare postale din Capitala vor acoperi zonele: Tineretului, Unirii, Piata Sudului, Titan, Dristor si Obor. Este vorba despre OP 44, 46, 61, 72, 77 si 79. In faza pilot a proiectului cu eMAG, demarata la mijlocul anului trecut, Posta Romana a inceput livrarea coletelor retailerului la Oficiul Postal Buzau 7 si la Oficiul Postal Targoviste 4.

Un barbat a murit intr-o statie de metrou din Bucuresti

Un barbat in varsta de 64 de ani a murit, marti, in statia de metrou Eroilor din Bucuresti, dupa ce a facut un stop cardio-respirator .

Antenele parasesc sediul din Bucuresti - Ploiesti pana pe 25 martie. Romexpo - sediu temporar

Sediul Antenelor din Bucuresti - Ploiesti va fi mutat total pana pe 25 martie, cand se va face predarea cladirii. Turnul din strada Garlei a fost deja golit, iar predarea lui, potrivit informatiilor Paginademedia. ro, se va face in urmatoarele zile, pe 17 martie.

Renovarea cladirilor istorice din Bucuresti - investitii de peste 100 milioane euro in ultimii trei ani

Numarul investitorilor interesati sa cumpere cladiri istorice vechi, situate in zone ultracentrale din Capitala, pe care le renoveaza si le introduc in circuitul comercial a crescut in ultimul an, potrivit unei analize a companiei ESOP Consulting.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )