Libnet.ro
UNICEF

21:15

Educatoarea care lovea copiii a fost internata la psihiatrie. Decizia, luata de magistrati

B1 B1,
Educatoarea care lovea copiii a fost internata la psihiatrie. Decizia, luata de magistrati

O educatoare violenta, care a fost filmata in timp ce lovea copiii de care trebuia sa aiba grija, a fost internata la psihiatrie de catre magistratii Judecatoriei Focsani. Masura aceasta a fost ceruta. continuă pe B1

Decizie inedita a judecatorilor. O educatoare care lovea si jignea copiii va fi internata la psihiatrie

O educatoare din localitatea Vrancioaia filmata de un parinte in timp ce lovea mai multi copii, suspendata in urma scandalului, dar apoi reprimita la catedra, trebuie sa se interneze.

Un barbat a intrat de la distanta pe laptopul care i-a fost furat si a observat ca era folosit de o femeie. Ce a descoperit pe Facebook-ul ei

Un canadian a ramas fara laptop dupa ce masina i-a fost spart masina pe 16 ianuarie. Stu Gale, din orasul Cochrane, Alberta, Canada, a reusit sa gaseasca aparatul cu ajutorul unui program care ii.

CSLAB a primit 662 solicitari scrise in primele noua luni, din care 267 au fost conforme

Centrul de Solutionare Alternativa a Litigiilor in Domeniul Bancar CSALB) a primit 662 solicitari scrise in primele noua luni din acest an, din care 267 au fost conforme, 381 au fost intrebari sau solicitari de informatii diverse/generale la care Secretariatul de Procedura a raspuns in scris, iar 14 cereri neconforme, potrivit unui raport al institutiei trimis Redactiei.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )