Libnet.ro
UNICEF

16:45

Edward Iordanescu da cartile pe fata: de ce a plecat de la CFR Cluj si care e adevarul din spatele bataii dintre Culio si Djokovici

Adevărul Adevărul,
Edward Iordanescu da cartile pe fata: de ce a plecat de la CFR Cluj si care e adevarul din spatele bataii dintre Culio si Djokovici

Antrenorul Edward Iordanescu, dat afara de la CFR Cluj, a declarat ca nu latura sportiva a stat la baza plecarii sale de la campioana Romaniei. continuă pe Adevărul

E OFICIAL! CFR Cluj l-a DAT AFARA pe Edi Iordanescu dupa doar 3 meciuri! Cine este noul antrenor al formatiei din Gruia

Clubul de fotbal CFR Cluj a anuntat, joi, rezilierea contractului antrenorului principal Edward Iordanescu, dupa doar trei meciuri pe care acesta le-a avut pe banca echipei. in urma unui proces de modificare a.

OFICIAL: CFR Cluj i-a reziliat contractul lui Edi Iordanescu - Dat afara dupa doar trei meciuri

CFR Cluj a anuntat, joi, rezilierea contractului antrenorului principal Edward Iordanescu dupa doar trei meciuri pe care acesta le-a avut pe banca echipei ardelene in acest sezon.

Edi Iordanescu si-a reziliat contractul cu CFR Cluj dupa trei meciuri!

Infrangerea cu Malmo din prima mansa a turului 2 preliminar din Europa League i-a subrezit pozitia lui Edi Iordanescu pe banca formatiei CFR Cluj si despartirea dintre cele doua parti devenise iminenta.

CFR Cluj: Iordanescu Jr. OUT, Conceicao IN

Infrangerea cu Malmo din prima mansa a turului 2 preliminar din Europa League i-a subrezit pozitia lui Edi Iordanescu pe banca formatiei CFR Cluj si despartirea dintre cele doua parti devenise iminenta. Acesta a fost pus pe liber joi, iar in aceeasi zi a fost anuntat si inlocuitorul sau:Antonio Conceicao.

Decizie-bomba la CFR Cluj: Edward Iordanescu a fost dat afara dupa esecul cu Malmo. Cine il va inlocui

Conducerea celor de la CFR Cluj a luar o decizie radicala dupa esecul cu Malmo din Liga Campionilor. Edward Iordanescu si doi oameni din conducere au fost demisi.

Decizie-bomba la CFR Cluj: Edward Iordanescu a fost dat afara dupa esecul cu Malmo

Conducerea celor de la CFR Cluj a luar o decizie radicala dupa esecul cu Malmo din Liga Campionilor. Edward Iordanescu si doi oameni din conducere au fost demisi.

SCANDAL MONSTRU la CFR Cluj: Edi Iordanescu, DAT AFARA dupa doar 3 meciuri! Cine va fi noul antrenor al campioanei

Infrangerea din preliminariile Ligii Campionilor pare sa ii fi fost fatala lui Edward Iordanescu. Conducerea celor de la CFR Cluj l-a demis pe antrenorul care a apucat sa pregateasca doar 3 meciuri, anunta.

CFR Cluj i-a gasit rapid nlocuitor lui Edi Iordanescu - Antonio Conceicao, noul antrenor al campioanei Romniei

Portughezul Antonio Conceicao a fost numit, joi, la conducerea tehnica a echipei CFR Cluj, in locul lui Edward Iordanescu demis in aceeasi zi), anunta campioana Romaniei.

CFR Cluj a ramas fara antrenor, dupa doar 3 meciuri. Edward Iordanescu si-a reziliat contractul

Antrenorul Edi Iordanescu si-a reziliat, joi, contractul cu clubul de fotbal CFR Cluj, a anuntat campioana Romaniei pe site-ul sau oficial. in urma unui proces de modificare a structurii administrative,.

Edi Iordanescu, dat afara de la CFR Cluj dupa trei meciuri

Edi Iordanescu, 40 de ani, a fost demis in aceasta dupa-amiaza, anunta TV Telekom Sport. Locul sau pe banca lui CFR Cluj ar urma sa fie luat de Toni Conceicao, aflat la al 3-lea mandat in Gruia. CFR Cluj e.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )