Libnet.ro
UNICEF

21:16

Edward Snowden, in prima conferinta live din Rusia: NSA distruge Internetul

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Edward Snowden, in prima conferinta live din Rusia: NSA distruge Internetul

Edward Snowden, fostul consultant al NSA, a vorbit la conferinta South by Southwest SXSW) din Statele Unite ale Americii despre spionajul agentiei si ce inseamna acesta pentru Internet. El a spus ca daca ar trebui sa mai publice o data. continuă pe Wall-Street Ro

Edward Snowden, in prima conferinta live din Rusia: NSA distruge Internetul

Edward Snowden, fostul consultant al NSA, a vorbit la conferinta South by Southwest SXSW) din Statele Unite ale Americii despre spionajul agentiei si ce inseamna acesta pentru Internet. El a spus ca daca ar trebui sa mai publice o data documentele NSA, ar face-o din nou cu placere.

Edward Snowden a aparut in fata publicului american printr-un ecran interpus in fata comunitatii high-tech reunite la SXSW

Edward Snowden, fost consultant NSA, a aparut luni pentru prima oara in fata publicului american, cu ajutorul unui ecran interpus, un eveniment cu ocazia caruia a indemnat comunitatea high-tech, reunita la salonul.

Edward Snowden, despre ineficienta si dimensiunea spionajului american: As fi putut urmari comunicatiile oricarui om

Edward Snowden, omul care a aratat lumii cum este spionata de americani si britanici, acuza agentiile de informatii ca sunt ineficiente, in ciuda colectarii unei cantitati imense de date. El a apreciat, intr-o depozitie pentru Parlamentul European, ca europenii au creat un bazar al spionajului.

Sansa uriasa pentru Dan Petrescu la titlul din Rusia

Dan Petrescu se afla in acest moment mai aproape ca oricand de titlul din Rusia, echipa sa Dinamo Moscova ocupand locul patru la doar cinci puncte de liderul Lokomotiv Moscova.

Premierul Crimeei: Ne pregatim sa utilizam legea din Rusia si rubla.

Premierul Crimeei, Sergei Aksyonov, a declarat luni ca pregatirile pentru alipirea peninsulei la Rusia sunt in curs desfasurare, infomeaza RIA Novosti. Crimeea va fi pregatita sa utilizeze legea ruseasca la cateva luni dupa referendumul care va fi organizat pe 16 martie, iar ministrul de finante al peninsulei lucreaza deja la un plan pentru trecerea la rubla. Referendumul in peninsula in care 60% din populatie este rusofona pare a fi unul cu final asteptat. Citeste si: Tatarii din Crimeea se .

Dan Petrescu incepe in forta a doua parte a sezonului din Rusia

Dinamo Moscova, echipa lui Dan Petrescu, se mentina in lupta pentru titlu si cupele europene dupa ce a castigat primul meci oficial din 2014.

actualitate, 21:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )