Libnet.ro
UNICEF

17:16

Ce efecte are cresterea salariului minim si cine va avea cel mai mult de castigat

Adevărul Adevărul,
Ce efecte are cresterea salariului minim si cine va avea cel mai mult de castigat

Mostenirea lasata de guvernul trecut privind cresterea salariului minim pe economie va aduce multi bani in plus anumitor categorii de bugetari, asa cum a fost stipulat in Legea salarizarii din 2017. continuă pe Adevărul

Orban, despre cresterea salariului minim: Vom lua o decizie pana la sfarsitul lunii. Ce variante sunt luate in calcul

Executivul va decide curand asupra majorarii salariului minim brut pe economie, a declarat premierul Ludovic Orban, precizand ca asteapta rezultatele studiului de impact.

Efecte ale cresterii salariului minim la 2.230 lei: Parlamentari mai bogati, amenzi mai mari, venituri la buget

Guvernul Orban a anuntat ca salariul minim ar putea creste cu 7,2% de anul viitor, adica cu circa 150 de lei, la 2. 230 lei brut. Atentie: ar putea. Deci e posibil sa apara o schimbare. Pe deoparte, de crestere se bucura angajatii care primesc salariul minim brut pe economie, dar si unele categorii de bugetari. Pe de alta parte, sunt efecte si in alte zone.

Vicepremierul Raluca Turcan: Pentru cresterea salariului minim exista calcule si cu alti indicatori decat productivitatea muncii si inflatia

Formulele luate in considerare de Guvern pentru calcularea nivelului pana la care sa creasca salariul minim includ si alti indicatori decat productivitatea muncii si rata inflatiei, a declarat, miercuri,.

RALUCA TURCAN: Pentru cresterea salariului minim exista calcule si cu alti indicatori decat productivitatea muncii si inflatia

Formulele luate in considerare de Guvern pentru calcularea nivelului pana la care sa creasca salariul minim includ si alti indicatori decat productivitatea muncii si rata inflatiei, a declarat, miercuri, viceprim-ministrul Raluca Turcan, transmite Agerpres.

Efectul nevazut al majorarii salariului minim in Romania: Cine va avea cel mai mult de castigat

Mostenirea lasata de guvernul trecut privind cresterea salariului minim pe economie va aduce multi bani in plus anumitor categorii de bugetari, asa cum a fost stipulat in Legea salarizarii din 2017. insa de ce.

Mihai Fifor, despre cresterea salariului minim: Ludovic Orban arunca praf in ochi alegatorilor inainte de ziua votului

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a declarat, marti, ca premierul Ludovic Orban arunca praf in ochii alegatorilor, inainte de votul din turul al doilea al alegerilor prezidentiale, anuntand ca ar putea.

Ministrul Muncii: Va fi o crestere a salariului minim!

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, anunta ca Guvernul va decide saptamana viitoare asupra valorii salariului minim pe economie, dand asigurari ca va fi o crestere. Decizia finala.

DESI SE PLANG CA VISTIERIA TARII E GOALA, Orban si Citu au gasit solutii pentru majorarea salariului minim

Majorarea salariului minim pe economie se pare ca a reprezentat principala tema a competitei intre fostul guvern Dancila si actualul guvern Orban, in perioada campaniei pentru alegerile prezidentiale.

Compresa cu aburi pregatita dintr-o banala buruiana de leac: coada calului. Ce efecte are

Folosita mai ales in uz intern, sub forma clasicelor ceaiuri si tincturi, coada calului are proprietati tamaduitoare si daca este folosita extern. Compresele cu aburi, spre exemplu, sunt unele dintre cele mai vechi leacuri pentru dureri cu diferite cauze.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )