Libnet.ro
UNICEF

01:05

RALUCA TURCAN: Pentru cresterea salariului minim exista calcule si cu alti indicatori decat productivitatea muncii si inflatia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
RALUCA TURCAN: Pentru cresterea salariului minim exista calcule si cu alti indicatori decat productivitatea muncii si inflatia

Formulele luate in considerare de Guvern pentru calcularea nivelului pana la care sa creasca salariul minim includ si alti indicatori decat productivitatea muncii si rata inflatiei, a declarat, miercuri, viceprim-ministrul Raluca Turcan, transmite Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Vicepremierul Raluca Turcan: Pentru cresterea salariului minim exista calcule si cu alti indicatori decat productivitatea muncii si inflatia

Formulele luate in considerare de Guvern pentru calcularea nivelului pana la care sa creasca salariul minim includ si alti indicatori decat productivitatea muncii si rata inflatiei, a declarat, miercuri,.

Ce efecte are cresterea salariului minim si cine va avea cel mai mult de castigat

Mostenirea lasata de guvernul trecut privind cresterea salariului minim pe economie va aduce multi bani in plus anumitor categorii de bugetari, asa cum a fost stipulat in Legea salarizarii din 2017.

Orban, despre cresterea salariului minim: Vom lua o decizie pana la sfarsitul lunii. Ce variante sunt luate in calcul

Executivul va decide curand asupra majorarii salariului minim brut pe economie, a declarat premierul Ludovic Orban, precizand ca asteapta rezultatele studiului de impact.

DESI SE PLANG CA VISTIERIA TARII E GOALA, Orban si Citu au gasit solutii pentru majorarea salariului minim

Majorarea salariului minim pe economie se pare ca a reprezentat principala tema a competitei intre fostul guvern Dancila si actualul guvern Orban, in perioada campaniei pentru alegerile prezidentiale.

Mihai Fifor, despre cresterea salariului minim: Ludovic Orban arunca praf in ochi alegatorilor inainte de ziua votului

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a declarat, marti, ca premierul Ludovic Orban arunca praf in ochii alegatorilor, inainte de votul din turul al doilea al alegerilor prezidentiale, anuntand ca ar putea.

Raluca Turcan: Deficitul bugetar la 10 luni este cat deficitul bugetar asumat de guvernarea trecuta pe tot anul Vicepremierul, detalii de ultima ora despre cresterea salariului minim

Formulele luate in considerare de Guvern pentru calcularea nivelului pana la care sa creasca salariul minim includ si alti indicatori decat productivitatea muncii si rata inflatiei, a declarat, miercuri,.

Efectul nevazut al majorarii salariului minim in Romania: Cine va avea cel mai mult de castigat

Mostenirea lasata de guvernul trecut privind cresterea salariului minim pe economie va aduce multi bani in plus anumitor categorii de bugetari, asa cum a fost stipulat in Legea salarizarii din 2017. insa de ce.

Ministrul Muncii: Va fi o crestere a salariului minim!

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, anunta ca Guvernul va decide saptamana viitoare asupra valorii salariului minim pe economie, dand asigurari ca va fi o crestere. Decizia finala.

Sinteza zilei. Gafa monumentala facuta de Raluca Turcan

Nu a fost o zi buna pentru Raluca Turcan. Mai intai sefa PNL Sibiu a inventat un cuvant nou in limba romana, propagheaza, in timpul unui atac la adresa PSD si a postasilor despre care a afirmat ca ar.

Raluca Turcan: Proiectul de buget de stat ar putea fi gata la jumatatea lunii decembrie

Raluca Turcan a anuntat, miercuri, ca pana la finalul lunii decembrie va fi finalizat proiectul de buget de stat si va fi depus in Parlament. Vicepremierul a sustinut ca Guvernul incearca adoptarea unui buget de dezvoltare pentru anul 2020, potrivit Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )