Libnet.ro
UNICEF

11:15

Ce efecte are eclipsa de luna din 27 iulie asupra noastra

B1 B1,
Ce efecte are eclipsa de luna din 27 iulie asupra noastra

Luna Plina si eclipsa de Luna vor avea loc in noaptea de 27 spre 28 iulie, aceasta fiind cea mai lunga eclipsa de luna din secolul XXI. Eclipsa de Luna 2018 va fi vizibila pe intregul glob si va contine. continuă pe B1

Cum ne influenteaza eclipsa de luna din 27 iulie: este cel mai lung fenomen de acest fel din secolul XXI

Luna Plina si eclipsa de Luna vor avea loc in noaptea de 27 spre 28 iulie, fenomenul fiind unul extrem de rar si de spectaculos. Super-eclipsa va dura o ora si 43 minute.

O eclipsa de luna cu durata record va avea loc pe 27 iulie. Cat va dura fenomenul astronomic

Cea mai lunga eclipsa de Luna din secolul XXI, cu o durata totala de 102 minute, va putea fi observata la 27 iulie si va fi transmisa in direct din Namibia prin canalul sky-live. tv, informeaza vineri.

Vanzari RECORD pentru Dacia: Este ea mai buna luna din ISTORIE pentru industria auto

Piata auto din Europa a inregistrat un varf record in luna iunie, devenind astfel ce mai buna luna din industria auto din istorie. Romania inregistreaza la acest capitol record supa recod: suntem tara cu.

Vanzari RECORD pentru Dacia: Este cea mai buna luna din ISTORIE pentru industria auto

Piata auto din Europa a inregistrat un varf record in luna iunie, devenind astfel cea mai buna luna din industria auto din istorie. Romania inregistreaza la acest capitol record supa recod: suntem tara cu.

Ce efecte are, in realitate, apa cu lamaie asupra organismului. Avantajul cel mai important: este ieftina

De multi ani, oamenii au experimentat tot felul de potiuni magice care, cel putin in teorie, restabilesc sanatatea si ne scapa de boli, facandu-ne sa aratam cu 10 ani mai tineri. Unul dintre aceste amestecuri miraculoase ar fi apa cu lamaie.

Turcia: Starea exceptionala este ridicata din 18 iulie

Propunerea legislativa privind modificarea unor acte normative in cadrul luptei impotriva organizatiilor teroriste a fost prezentata Marii Adunari Nationale a Turciei /Parlamentul/. Bulent Turan, vicepresedinte al grupului parlamentar al AKP Partidul Justitie si Dezvoltare, aflat la putere- n. red. ) a afirmat Starea exceptionala se ridica pe 18 iulie. Punct, potrivit presei turce, citat de Rador.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )