Libnet.ro
UNICEF

11:30

Efectele Brexit: Cea mai mare banca europeana anunta ca isi va muta o parte dintre angajati la Paris

B1 B1,
Efectele Brexit: Cea mai mare banca europeana anunta ca isi va muta o parte dintre angajati la Paris

Brexitul i-ar putea costa destul de scump pe britanici. Prima masura dura ar putea fi luata de HSBC. Cea mai mare banca europeana ameninta ca isi va muta aproximativ 1. 000 de angajati de la Londra la. continuă pe B1

Unde se opreste caderea pietelor financiare dupa Brexit? Cea mai mare temere a specialistilor: iesirile in lant din UE

Britanicii au votat la sfaristul saptamanii trecute in favoarea iesirii tarii din Uniunea Europeana , pietele financiare reactionand puternic negativ la aceasta stire, Romania si tarile din estul Europei fiind totusi ferite intr-o anumita masura de.

Din ce este formata cea mai mare parte din rezerva valutara administrata de BNR

Potriivt raportului anual pe anul 2015, Cea mai mare parte din rezerva valutara administrata de Banca Nationala a Romaniei 57%) a fost investita anul trecut in titluri emise de guverne straine. Moneda europeana a avut cea mai mare pondere in structura rezervelor, de aproape 80%.

Pensii polarizate in Romania: Diferenta intre cea mai mare si cea mai mica este de peste 28.000 lei

Cea mai mare pensie din sistemul public este de 28. 825 lei, iar cea mai mica pensie este de 400 lei, arata datele furnizate de Casa Nationala de Pensii Publice, pentru Agerpres.

Cea mai mare pensie din tara noastra - 28.825 de lei, cea mai mica - 400 de lei

Cel mai mare cuantum al pensiei din sistemul public de stat este de 28. 825 de lei si este achitat unei persoane din Bucuresti, potrivit datelor Casei Nationale de Pensii Publice.

Cea mai mare pensie din Romania: 29.000 lei

Cel mai mare cuantum al pensiei din sistemul public de stat este de 28. 825 de lei si este achitat unei persoane din Bucuresti, conform datelor furnizate de Casa Nationala de Pensii Publice, informeaza.

HSBC va muta circa 1.000 de joburi la Paris daca Marea Britanie paraseste piata unica europeana

Grupul bancar britanic HSBC, cea mai mare banca europeana, ar urma sa-si mute pana la 1. 000 dintre angajti de la Londra la Paris daca Marea Britanie va parasi piata unica europeana, dupa votul dat joi de britanici de a iesi din Uniunea Europeana, scrie BBC News.

Amenda record pentru un sofer din Galati. Este cea mai mare amenda platita vreodata in judet pentru incalcarea legislatiei rutiere

Incidentul a avut loc in week-end, pe fondul unui control de rutina al politistilor, in legatura cu respectarea reglementarilor privind transportul public de persoane.

O banca da prima lovitura Marii Britanii dupa BREXIT

Grupul bancar britanic HSBC, cea mai mare banca europeana, ar urma sa-si mute pana la 1. 000 dintre angajati, din Londra la Paris, daca Marea Britanie va parasi piata unica europeana, dupa votul dat.

Constructorii auto cer tarife zero in comertul cu masini dintre Marea Britanie si UE dupa Brexit

Constructorii auto au cerut mentinerea comertului fara taxe intre Marea Britanie si UE dupa Brexit si avertizeaza ca vanzarile si productia vor scadea pe a doua cea mai mare piata auto europeana dupa Germania, scrie europe. autonews. com.

Wall Street a inchis cu cel mai mare declin din ultimele 10 luni, dupa ce britanicii au votat pentru Brexit

Actiunile de pe Wall Street au incheiat tranzactiile de vineri cu cel mai mare declin din ultimele 10 luni, dupa ce britanicii au votat la referendumul de joi pentru iesirea tarii lor din Uniunea Europeana, transmite MarketWatch, potrivit News. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )