Libnet.ro
UNICEF

12:00

Wall Street a inchis cu cel mai mare declin din ultimele 10 luni, dupa ce britanicii au votat pentru Brexit

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Wall Street a inchis cu cel mai mare declin din ultimele 10 luni, dupa ce britanicii au votat pentru Brexit

Actiunile de pe Wall Street au incheiat tranzactiile de vineri cu cel mai mare declin din ultimele 10 luni, dupa ce britanicii au votat la referendumul de joi pentru iesirea tarii lor din Uniunea Europeana, transmite MarketWatch, potrivit News. ro. continuă pe Wall-Street Ro

BREXIT:Wall Street a inchis cu cel mai mare declin din ultimele 10 luni, dupa ce britanicii au votat pentru iesirea din UE

Actiunile de pe Wall Street au incheiat tranzactiile de vineri cu cel mai mare declin din ultimele 10 luni, dupa ce britanicii au votat la referendumul de joi pentru iesirea tarii lor din Uniunea Europeana, transmite MarketWatch.

Faze tari: Gradina zoologica unde oamenii sunt tinuti in cusca! Nicaieri in lume nu se mai petrece asta; Asa arata cel mai mare fund din lume! Nimeni nu a crezut ca este real; Explicatia RATB pentru faptul ca pasagerii se coc la peste 40 de grade Celsius

Daca vezi cum mananca bruneta asta o shaorma, ti se face pofta instant. O shaorma cu de toate este o bomba. Muscat de penis in timp ce livra colete. Ghinionul unui britanic, dupa ce s-a intalnit cu un caine extrem de periculos. Un barbat din Marea Britanie, in varsta de 40 de ani a dat peste.

BREXIT. Cotatia aurului a crescut la cel mai ridicat nivel din ultimele 24 de luni

Cotatia aurului a crescut vineri la cel mai ridicat nivel din ultimele 27 de luni gratie statului sau de valoare de refugiu in perioade de turbulente.

BREXIT. Victor Ponta: Este cel mai greu moment din istoria Uniunii Europene

Fostul premier Victor Ponta a declarat ca rezultatul referendumului din Marea Britanie privind iesirea tarii din UE reprezinta cel mai greu moment din istoria Uniunii Europene, mentionand ca acum este.

Lira sterlina, la cel mai ridicat nivel din 2016

Moneda britanica, lira sterlina, a urcat ieri, pe pietele externe, pana la cel mai ridicat curs al anului fata de dolar, dupa ce ultimele sondaje de opinie publicate in cursul derularii referendumului din Marea Britanie indicau victoria taberei ce sustine ramanerea tarii in Uniunea Europeana.

Tara de evazionisti. Romania a avut anul trecut cel mai mare grad de necolectare a TVA din UE, de 39,6%. Paguba la buget - de 8,3 miliarde de euro

Romania a inregistrat anul trecut cel mai mare nivel al diferentei dintre suma de TVA care ar trebui colectata si suma colectata efectiv din Europa Centrala si de Est, de 39,6%, care inseamna o paguba anuala de 8,3 miliarde euro la buget, respectiv de 5,2% din Produsul Intern Brut, a declarat joi Daniel Anghel, liderul echipei de Impozite si Taxe Indirecte in cadrul PwC Europa Centrala si de Est.

Cea mai mare combina din lume a ajuns in judetul Dolj. Utilajul a doborat recordul mondial pentru cantitatea de grau recoltata in opt ore

Cea mai mare combina din lume a fost cumparata de o ferma din judetul Dolj, iar de astazi va incepe recoltarea culturii de rapita. Utilajul a doborat recordul mondial pentru cea mai mare cantitate de grau recoltata in opt ore.

Este cel mai greu moment din istoria UE. E nevoie de cativa lideri politici puternici si cu viziune care sa repare ce s-a stricat. Victor Ponta, despre rezultatul alegerilor din Regat

Cetatenii Marii Britanii au votat ca vor ca tara lor sa iasa din Uniunea Europeana, fapt ceea ce a dus la o decizie istorica. Pentru Europa, vestea iesirii Regatului Unit din copertina UE a fost o veste.

BREXIT. Lira sterlina s-a prabusit la cel mai slab nivel din 1985 incoace

Temerile ca rezultatul votului la referendumul istoric de joi din Marea Britanie va fi in favoarea iesirii tarii din Uniunea Europeana au dus vineri dimineata la o depreciere semnificativa a lirei sterline .

Raftul cu Afaceri: cinci business-uri de vara in care iti poti recupera banii in cel mai scurt timp

O vara caniculara poate fi profitabila pentru unele tipuri de afaceri, cererea pentru anumite servicii si produse fiind mult mai mare pe masura ce gradele termometrului urca. Iti prezentam in slide-urile urmatoare cinci afaceri de vara in.

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2803 seconds )