Libnet.ro
UNICEF

12:30

Efectele invalidarii alegerilor din Chisinau: Parlamentul European recomanda Comisiei sa suspende finantareapentru Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Efectele invalidarii alegerilor din Chisinau: Parlamentul European recomanda Comisiei sa suspende finantareapentru Republica Moldova

La propunerea Grupului Partidului Popular European, Parlamentul European, cu 345 de voturi pro, 160 de atineri si 35 de voturi impotriva, a adoptat o rezolutie prin care recomanda Comisiei Europene sa suspende orice plati prevazute de asistenta macrofinanciara, dar si sprijinul bugetar pentru Republica Moldova. continuă pe Adevărul

Andrei Nastase: Practicile nedemocratice ale regimului au facut ca Parlamentul European sa ceara Comisiei inghetarea oricarui sprijin financiar

Liderul Platformei Demnitate si Adevar, Andrei Nastase, a declarat ca Rezolutia Parlamentului European, adoptata joi, 5 iulie, condamna invalidarea alegerilor din Chisinau si reitereaza faptul ca mesajele de chemare la vot pe care guvernarea si instantele de judecata din Chisinau le considera ca au influentat rezultatul fac parte din practica obisnuita a alegerilor din Moldova si nu au dus niciodata la anularea acestora.

Pavel Filip a discutat cu Thorbjorn Jagland subiectul nevalidarii alegerilor din Chisinau

Prim-ministrul Pavel Filip a discutat cu Secretarul General al Consiliului Europei, Thorbjorn Jagland situatia privind nevalidarea alegerilor din municipiul Chisinau si anuntul facut de prim-ministru si presedintele Parlamentului privind crearea unui grup de lucru in Legislativ pentru analiza prevederilor care reglementeaza restrictiile in perioada electorala.

Declaratie: Invalidarea alegerilor din Chisinau este o amenintare la democratia locala din Moldova

Hotararea Curtii Supreme de Justitie de a mentine in vigoare decizia prin care au fost invalidate alegerile locale noi din Chisinau constituie o amenintare directa la buna functionare a democratiei locale din Moldova. Este declaratia Comitetului de Monitorizare al Congresului Autoritatilor Locale si Regionale al Consiliului Europei, adoptata in cadrul unei reuniuni care a avut la sfarsitul saptamanii trecute la Istanbul, Turcia, transmite IPN.

Parlamentul European a respins reforma drepturilor de autor

Parlamentul European a respins joi o reforma a drepturile de autor sustinuta de creatori, artisti, editori de presa si contestata de giganti ai internetului.

Parlamentul European a respins reforma drepturilor de autor in Uniunea Europeana

Parlamentul European a respins joi o reforma controversata privind drepturile de autor in Uniunea Europeana, un text sustinut puternic de creatori, artisti, editori de presa, dar caruia i se opuneau giganti ai internetului si militanti pentru.

Parlamentul European respinge reforma drepturilor de autor

Parlamentul European a respins joi o reforma controversata privind drepturile de autor in Uniunea Europeana, un text sustinut puternic de creatori, artisti, editori de presa, dar caruia i se opuneau giganti ai.

Parlamentul European tine ascunse cheltuielile membrilor

Parlamentul European a decis sa pastreze in intuneric modul in care deputatii europeni cheltuiesc 40 de milioane de euro pe an pentru restaurante, hoteluri, calatorii si alte cheltuieli zilnice, transmite euobserver.

Parlamentul European tine ascunse cheltuielile membrilor

Parlamentul European a decis sa pastreze ascuns modul in care deputatii europeni cheltuiesc 40 de milioane de euro pe an pentru restaurante, hoteluri, calatorii si alte cheltuieli zilnice, transmite euobserver.

BOMBA politica! PREMIERUL, blocat la BRUXELLES! Protest fara precedent in Parlamentul European

Translatorii de la Parlamentul European, nemultumiti de conditiile de munca, au cauzat o intarziere a discursului prim-ministrului bulgar, Boiko Borisov. Un grup de translatori si cativa europarlamentari au.

UPDATE Rezolutie care condamna situatia de la Chisinau, adoptata n PE / Europarlamentarii cer Comisiei Europene sa suspende orice ajutor financiar pentru R. Moldova

Parlamentul European a aprobat, cu 353 de voturi, o rezolutie prin care condamna situatia creata la Chisinau urmare a invalidarii alegerilor pentru Primaria Chisinau, transmite deschide. md.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )