Libnet.ro
UNICEF

15:00

Parlamentul European a respins reforma drepturilor de autor

Adevărul Adevărul,
Parlamentul European a respins reforma drepturilor de autor

Parlamentul European a respins joi o reforma a drepturile de autor sustinuta de creatori, artisti, editori de presa si contestata de giganti ai internetului. continuă pe Adevărul

Parlamentul European respinge reforma drepturilor de autor

Parlamentul European a respins joi o reforma controversata privind drepturile de autor in Uniunea Europeana, un text sustinut puternic de creatori, artisti, editori de presa, dar caruia i se opuneau giganti ai.

Parlamentul European a respins reforma drepturilor de autor in Uniunea Europeana

Parlamentul European a respins joi o reforma controversata privind drepturile de autor in Uniunea Europeana, un text sustinut puternic de creatori, artisti, editori de presa, dar caruia i se opuneau giganti ai internetului si militanti pentru.

Parlamentul european a respins legea care ameninta internetul asa cum l stim astazi

Parlamentarii europeni au votat impotriva directivei de copyright. Regulamentul este o actualizare a unei directive din 2001 privind dreptul de autor si viza modernizarea acestor reguli pentru epoca digitala. Peste 70 de experti inclusiv inventatorul World Wide Web, Tim Berners-Lee si fondatorul Wikipedia, Jimmy Wales au criticat propunerea, spunand ca va transforma internetul intr-un instrument de supraveghere si control automatizat al utilizatorilor sai.

Efectele invalidarii alegerilor din Chisinau: Parlamentul European recomanda Comisiei sa suspende finantareapentru Republica Moldova

La propunerea Grupului Partidului Popular European, Parlamentul European, cu 345 de voturi pro, 160 de atineri si 35 de voturi impotriva, a adoptat o rezolutie prin care recomanda Comisiei Europene sa suspende orice plati prevazute de asistenta macrofinanciara, dar si sprijinul bugetar pentru Republica Moldova.

Parlamentul European tine ascunse cheltuielile membrilor

Parlamentul European a decis sa pastreze in intuneric modul in care deputatii europeni cheltuiesc 40 de milioane de euro pe an pentru restaurante, hoteluri, calatorii si alte cheltuieli zilnice, transmite euobserver.

Parlamentul European tine ascunse cheltuielile membrilor

Parlamentul European a decis sa pastreze ascuns modul in care deputatii europeni cheltuiesc 40 de milioane de euro pe an pentru restaurante, hoteluri, calatorii si alte cheltuieli zilnice, transmite euobserver.

BOMBA politica! PREMIERUL, blocat la BRUXELLES! Protest fara precedent in Parlamentul European

Translatorii de la Parlamentul European, nemultumiti de conditiile de munca, au cauzat o intarziere a discursului prim-ministrului bulgar, Boiko Borisov. Un grup de translatori si cativa europarlamentari au.

Wikipedia protesteaza contra propunerii privind o noua lege europeana a drepturilor de autor

Enciclopedia online Wikipedia a fost miercuri indisponibila in cateva tari europene in semn de protest inaintea votului din Parlamentul European pe tema unei noi legi a drepturilor de autor. Noua lege ar limita libertatea de exprimare si va pune bariere in calea accesului la web, spun cei de la Wikipedia, citati de AFP. Parlamentarii vor vota joi propunerea.

Parlamentul European a aprobat un sistem care inaspreste accesul cetatenilor non-UE in blocul comunitar

Cetatenii din tari non-UE scutiti de obligatia de a detine viza vor fi obligati sa obtina o autorizatie inainte de a calatori in UE, conform noilor reguli votate joi de catre europarlamentari, arata un comunicat al Parlamentului European.

Cristian Busoi, discurs in Parlamentul European dupa invalidarea alegerilor de la Chisinau: Cei care conduc azi Republica Moldova folosesc TERTIPURI legislative drept unealta impotriva democratiei

Europarlamentarul Cristian Busoi PNL, PPE) a abordat, joi, in plenul Parlamentului European, chestiunea crizei politice din Republica Moldova generata de invalidarea alegerilor locale de la Chisinau. Liberalul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )