Libnet.ro
UNICEF

09:45

Google suspenda accesul companiei Huawei la mai multe aplicatii precum Gmail, Youtube sau Google Play

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Google suspenda accesul companiei Huawei la mai multe aplicatii precum Gmail, Youtube sau Google Play

Alphabet, compania care detine Google, a suspendat relatiile de business cu Huawei ce consta in transferul de hardware, software si servicii tehnice cu exceptia celor care au licenta open source, ca urmare a deciziei luate de Departamentul de Comert. continuă pe Wall-Street Ro

Efectele razboiul comercial SUA-China. Google restrictioneaza accesul dispozitivelor Huawei la Android

Compania americana Google a restrictionat accesul dispozitivelor Huawei la unele actualizari ale sistemului de operare Android, in urma masurilor luate de presedintele american Donald Trump impotriva companiei chineze.

Google a restrictionat accesul dispozitivelor Huawei la Android

Compania americana Google a restrictionat accesul dispozitivelor Huawei la unele actualizari ale sistemului de operare Android, in urma masurilor luate de presedintele american Donald Trump impotriva companiei chineze, relateaza BBC citat de Mediafax.

Google restrictioneaza accesul Huawei la o parte dintre produsele sale. Cum a ajuns compania chineza pe lista neagra

Compania americana Google a anuntat ca pune capat unor colaborari cu Huawei ce presupun transferuri de hardware, software si servicii, cu exceptia celor open source cu licenta deschisa), scrie Reuters. Compania chineza trece pe lista neagra dupa ce presedintele Trump a cerut in mai multe randuri masuri impotriva ei. Urmatoarele modele Huawei nu vor mai avea acces la unele aplicatii pentru Android.

DUPA INCLUDEREA COMPANIEI CHINEZE PE O LISTA NEAGRA DE CATRE SUA: Google suspenda unele afaceri cu Huawei

Google, divizie a grupului Alphabet, a suspendat unele afaceri cu Huawei, care implicau transferul de produse hardware si software, cu exceptia celor care beneficiaza de licente open source, a declarat o persoana apropiata situatiei, o lovitura pentru compania chineza care a fost inclusa pe o lista neagra de catre guvernul Statelor Unite.

Mai multe masini au fost incendiate in Curtea de Arges, trei fiind arse complet. Politia judeteana face ancheta

Politistii argeseni au declasat cercetari dupa ce mai multe autoturisme au fost incendiate de catre personae necunoscute, in municipiul Curtea de Arges, trei dintre masini arzand in totalitate.

Ancheta in Curtea de Arges dupa ce persoane necunoscute au incendiat mai multe masini. Trei au ars in intregime!

Politistii au demarat, sambata dimineata, cercetari dupa ce persoane necunoscute au incendiat mai multe autoturisme in municipiul Curtea de Arges, trei dintre masini arzand in totalitate, a informat.

Cod galben de furtuna in Bucuresti si in mai multe judete ale tarii

ANM a emis cod galben de furtuna pentru Bucuresti si mai multe judete ale tarii. Cod Galben Valabil de la :17-05-2019 ora 14:25pana la :17-05-2019 ora 15:30 In zona :Mun.

Ancheta la un liceu din Iasi, dupa ce mai multe cataloage au fost distruse

Ancheta la un liceu din Iasi, dupa ce mai multe cataloage, dar si computerul directorului au fost distruse. Politistii si reprezentantii conducerii Liceului Tehnologic Victor Mihailescu Craiu din.

Google, lovitura dura pentru Huawei

Gigantul american Google, al carui sistem de operare mobil Android echipeaza imensa majoritate a smartphone-urilor in lume, a anuntat, duminica, ca incepe sa-si suspende relatiile cu compania chineza de.

Google taie suportul pentru Huawei: de ce vor suferi utilizatorii de Android

In mod previzibil, razboiul dintre Donald Trump si Huawei a inceput sa faca victime colaterale, iar raportul celor de la Reuters confirma niste gesturi foarte agresive din partea.

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )