Libnet.ro
UNICEF

16:00

Momente cosmar pentru mai multi romani. Avionul in care se aflau a fost evacuat, in urma unei alarme de incendiu

B1 B1,
Momente cosmar pentru mai multi romani. Avionul in care se aflau a fost evacuat, in urma unei alarme de incendiu

Momente de panica pe aeroportul din Ungaria! Un avion plin cu romani a fost evacuat in urma unei alarme de incendiu la bord. Totul s-a intamplat in aeroportul Debrecen din Ungaria, iar Aeronova plina cu romani tr. continuă pe B1

O aeronava in care se aflau mai multi pasageri romani a luat foc pe aeroportul din Debretin

Incident aviatic pe aeroportul din Debretin: un incendiu a izbucnit la bordul unei aeronave Wizz Air in care se aflau mai multi romani, relateaza vasiledale. ro.

Momente de cosmar pentru o femeie din Lupeni: a fost batuta in strada si jefuita de trei tineri

O femeie din Lupeni a trecut prin momente de cosmar, chiar in plina strada. A fost batuta si talharita de trei tineri.

Efectul Greta? Tot mai multi germani renunta la avion pentru tren

Tot mai multi germani urmeaza exemplul vecinilor din nord si zboara mai putin, in contextul in care numarul zborurilor interne a scazut in Germania cu 12% in noiembrie 2019, comparativ cu aceeasi perioada din anul precedent, iar cel al zborurilor.

Bani mai multi pentru romani. Ce se intampla cu salariul minim pe economie si ce beneficii primesc demnitarii

Pentru noul an Guvernul Orban si-a propus modificari concrete in cam toate domeniile, totul plecand de la beneficiile financiare ale fiecarui cetatean. Astfel ca, la finele lui 2019, se anunta marirea salariului minim pe economie pentru 1 ianuarie 2020. Multi analisti ai pietei financiare autohtone se intreaba, si pe buna dreptate, de unde vor avea .

Putini romani stiu! Care este cel mai sigur cod PIN pentru cardul bancar!

Codul PIN a devenit alaturi de CNP cel mai comune cod pe care trebuie sa il foloseasca o persoana in viata de zi cu zi. PIN este acronim al sintagmei engleze Personal Identification Number in romana Numar Personal de Identificare) si poate avea o lungime cuprinsa intre 4 si 12 cifre.

Cei 0,00003% care detin lumea. SUA au mai multi miliardari decat Rusia, China, Germania si Marea Britanie la un loc Vezi Top 15 si cine e cel mai instarit din fiecare tara

SUA au mai multi miliardari decat au Rusia, China, Germania si Marea Britanie impreuna, scrie Radio Europa Libera, care a prezentat un top destul de inedit. Astfel, potrivit ierarhiei, SUA au 705 miliardari,.

Bianca Dragusanu nu se mai poate ascunde. Imaginile care spun tot despre relatia cu Sofia

Dupa divortul dintre Victor Slav si Bianca Dragusanu, rezultatul iubirii lor a avut cel mai mult de suferit, incercandu-se contrariul. Sofia a ramas la bunica materna, in timp ce parintii doar o viziteaza. Nu s-ar putea spune ca blondina o vede atat de des pe cat posteaza pe internet, caci la revenirea in tara, dupa .

Mirabela Dauer, ingenuncheata de DURERE! MOMENTE CUMPLITE pentru indragita artista

Mirabela Dauer a trecut prin momente teribile, dupa ce a fost tradata chiar de persoanele la care tinea ca la ochii din cap.

Business report: Romanii cu fotovoltaice acasa primesc mai multi bani in 2020 pentru energia livrata in retea; Abia ieftinit, pretul carburantilor ar putea creste din nou; Cati kilometri de autostrada s-ar putea inaugura in 2020

De ce au scazut cu 1 mld. euro rezervele valutare ale BNR, la finalul anului 2019. Cat aur mai are Romania. Ascensiunea incredibila a Angelei Cretu in cadrul Avon, care a pornit acum 20 de ani ca vanzator in Constanta pentru celebrele produse Avon. Acum este CEO global, fiind una dintre putinele femei din Romania care conduce un brand la nivel mondial.

Italia: Mai multi tineri germani au murit pe loc, dupa ce o masina a intrat cu viteza mare in ei

Sase tineri germani si-au pierdut viata, iar alti 11 au fost raniti in noaptea de sambata spre duminica in nordul Italiei, unde o masina care circula cu viteza mare a intrat in grupul lor, potrivit.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )