Libnet.ro
UNICEF

18:15

Egipt. Cea mai inalta autoritate judiciara denunta noile prerogative ale presedintelui islamist Morsi

Antena3 Antena3,
Egipt. Cea mai inalta autoritate judiciara denunta noile prerogative ale presedintelui islamist Morsi

Update 15:30 - Cea mai inalta autoritate judiciara din Egipt a denuntat, sambata, noile prerogative ale presedintelui islamist Mohamed Morsi care pun deciziile sale la adapost de recursurile in justitie, relat. continuă pe Antena3

Cea mai inalta autoritate judiciara denunta noile prerogative ale presedintelui Morsi

Cea mai inalta autoritate judiciara din Egipt a denuntat, astazi, noile prerogative ale presedintelui islamist Mohamed Morsi care pun deciziile sale la adapost de recursurile in justitie, relateaza AFP, potrivit surselor de presa.

Cea mai inalta autoritate judiciara din Egipt denunta deciziile lui Mohamed Morsi.

Declaratia constitutionala anuntata joi de presedintie este un atac fara precedent impotriva independentei puterii judiciare si judecatilor acesteia, a declarat intr-un comunicat Consiliul superior al magistraturii la incheierea unei reuniuni de urgenta.

UPDATE Proteste la Cairo dupa ce presedintele si-a asumat prerogative extinse. Cea mai inalta autoritate judiciara din Egipt denunta decizia lui Mohamed Morsi

Fortele de ordine egiptene au aruncat cu gaze lacrimogene, sambata, asupra manifestantilor adunati in piata Tahrir din Cairo pentru a protesta fata de sporirea prerogativelor presedintelui islamist Mohamed Morsi, informeaza AFP. UPDATE Cea mai inalta autoritate judiciara din Egipt denunta decizia lui Mohamed Morsi.

Ponta: Varianta regionalizarii cu opt regiuni nu e cea mai buna, dar e cea mai posibila.

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, la Suceava, ca varianta USL de regionalizare, cu cele opt actuale regiuni de dezvoltare nu este batuta in cuie, daca se prezinta o propunere mai buna, dar ca este cea mai posibila, informeaza Mediafax. Ponta a spus, intr-o conferinta de presa, ca varianta de regionalizare cu cele opt regiuni de dezvoltare actuale nu este cea mai buna, dar este cea mai posibila. In cazul in care deschidem cutia renegocierilor nu cred ca o mai terminam niciodata.

Bursele europene au avut cea mai buna saptamana din ultimele 12 luni multumita Black Friday

Bursele europene au bifat cea mai buna saptamana din ultimele 12 luni, multumita optimismului generat in jurul celor mai mari reduceri de peste ani, intitulate Black Friday si evolutiei pozitive a increderii.

Adele are cea mai eficienta muzica pentru a adormi

Adele a reusit sa mai inregistreze inca un record: muzica ei a fost votata cea mai potrivita pentru a.

Mila Kunis este, oficial cea mai sexy femeie in viata! A detronat-o pe Demi Moore!

Mila Kunis, actrita de origine ucraineana, in varsta de 29 de ani, a fost numita drept cea mai sexy femeie in viata de catre revista americana Esquire, detronand-o astfel pe Demi Moore, cea care a detinut acest titlu anul trecut. Continue reading .

Faze Tari: Creatura care i-a lasat muti pe oamenii de stiinta! Nimeni nu stie ce animal e asta si cum a ajuns pe Pamant; Chinezii ridica cea mai mare cladire din lume in 90 de zile; Sute de minore si-au facut operatii estetice la organele genitale, pentru

A murit in cel mai stupid mod posibil, din cauza unui peste! Uite cum a fost posibil asa ceva! Un pescar din Brazilia a suferit un sfarsit tragic si apropae stupid dupa ce a pus. Si-a desfigurat chipul. Cum arata inainte si dupa operatia estetica. Aparitia operatiilor estetice au venit la pachet cu nenumarate beneficii, dar si lucruri negative.

Utile: Antioxidantii, prieteni sau dusmani? Trei mituri despre cea mai eficienta substanta impotriva cancerului; Spune-mi ce mananci sa-ti spun cum traiesti. Ce nu stiti despre masline; Ceapa combate inflamatiile prostatei; Monturile si bataturile, o prob

Unele meserii ale femeilor cresc riscul de cancer mamar. Mediul de lucru afecteaza intr-o masura considerabila riscul unei femei de a suferi de cancer mamar. Cel mai. Ai dintii sensibili? Uite care sunt cauzele si cum poti scapa de aceasta afectiune. Hipersensibilitatea dentara se poate manifesta in forme mai mult sau mai putin marcate.

(P) Cea mai mare reducere din istoria Black Friday

Batalia pentru cele mai mici preturi atinge un nivel nemaintalnit anul acesta de Black Friday, cand QuickMobile intra in fruntea competitiei cu reduceri de pana la 99%. Black Friday sau Vinerea Neagra, o sarbatoare ne.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )