Libnet.ro
UNICEF

21 Mai.

EJOBS ROMANIA: Jumatate dintre candidatii activi cauta un loc de munca in Bucuresti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
EJOBS ROMANIA: Jumatate dintre candidatii activi cauta un loc de munca in Bucuresti

Capitala ocupa primul loc atunci cand vine vorba despre piata muncii, atat pentru candidati, cat si pentru angajatori, 41,5% dintre acestia aflandu-se in Bucuresti si cautandu-si un loc de munca tot aici. continuă pe Ziarul Bursa

Topul oraselor cu cei mai multi romani care isi cauta job: Harta candidatilor

Capitala este zona zero atunci cand vine vorba despre piata muncii 8213; atat pentru candidati, cat si pentru angajatori, potrivit datelor analizate de o platforma online de recrutare. Aici sunt cele mai multe si cele mai mari companii din Romania, dar si cea mai consistenta baza de candidati. 41,5% dintre candidatii activi, la nivel national, se afla in Bucuresti si cauta un loc de munca tot aici. Clujul este judetul cu urmatoarea cea mai ofertanta situatie, desi se afla la distanta semnificativa fata de Bucuresti 8213; inglobeaza 7% din numarul total de candidati.

Unde se gasesc cei mai multi romani care cauta loc de munca. Harta candidatilor, pe judete

Capitala este zona zero atunci cand vine vorba despre piata muncii atat pentru candidati, cat si pentru angajatori. Aici sunt cele mai multe si cele mai mari companii din Romania, dar si cea mai consistenta baza de candidati.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2567 seconds )